Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Pocora: Scrisoare deschisă adresată locuitorilor Sectorului 3

pocora

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, Cristina Pocora, adresează o Scrisoare deschisă locuitorilor sectorului 3, prin care îi roagă să ceară mai mult de la candidații înscriși la funcția de primar.  Meritați o viață mai bună, este mesajul Cristinei Pocora.

Dragi locuitori ai Sectorului 3,

Instituțiile statului ne arată cu acte și dovezi cum Robert Negoiță (PSD) jefuiește banii publici și ca primar, și ca patron, și ca persoană fizică. Este cumplit ceea ce aflăm din documente! Banii dumneavoastră- cu care se putea construi un spital- sunt la Robert Negoiță (PSD)! Banii dumneavoastră- cu care se puteau face parcări- sunt la Robert Negoiță! În buzunarul lui personal, pentru folosul lui și nu al cetățenilor!

În ultima perioadă, au apărut două rapoarte ale Curții de Conturi în care se spune negru pe alb că practicile în Primărie, în mandatul lui Robert Negoiță (PSD), sunt: suprafacturarea, plăți duble pentru același produse sau servicii și plăți pentru lucrări neexecutate. Așadar, se poate spune că Robert Negoiță (PSD) a jefuit de banii publici ca primar!

Robert Negoiță a fost chemat la DNA și a ieșit cu decizie de urmărire penală pentru un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală în afacerile derulate pe firmele lui. Așadar, se poate spune că Robert Negoiță (PSD) a jefuit banii publici ca patron!

Acum câteva zile s-a publicat lista datornicilor persoane fizice la ANAF. Robert Negoiță (PSD) este primul pe lista cu o datorie de 232.000.000 lei sau 51.711.840 euro - la cursul BNR de astăzi - 4,4864. Da, cifrele sunt corecte: e vorba de milioane. Pentru orice român simplu toate conturile ar fi fost blocate de mult și s-ar fi decis executarea silită în caz că nu ar fi plătit de bună voie. Pentru Robert Negoiță de la PSD acest lucru nu se întâmplă. Se poate spune că Robert Negoiță (PSD) a putut jefui banii publici și ca persoană fizică, fără să i se întâmple nimic.

După toate acestea, în stilul PSD, Negoiță candidează pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3!

Îi solicit de urgență premierului Dacian Cioloș să se asigure că ANAF îl va trata pe Robert Negoiță (PSD) ca pe orice alt cetățean și va îndeplini rapid procedurile de recuperare a sumelor datorate de acesta statului român. În aceste condiții, Guvernul nu are dreptul să spună că nu sunt bani pentru susținerea familiei, a copiilor, a pensionarilor!

232 milioane de lei, adică peste 50 milioane euro este prejudiciul produs de Robert Negoiță (PSD) doar ca persoană fizică, bani cu care se pot acoperi, dacă se recuperează următoarele:

Ø 2.762.717 alocații pentru copiii 2-18 ani x 84 ron,

Ø 1.160.341 alocații pentru copiii 0- 2 ani x 200 ron,

Ø 1.160.341 alocații pentru copiii cu handicap x 200 ron,

Ø 119.009 salarii medii nete x 1950 ron,

Ø 259.584 pensii medii nete x 894 ron,

Ø 395.346 pensii medii pentru invaliditate x 587 ron,

Ø 1.837 apartamente sociale x 126.715 ron pentru 77 mp

Ø 650 blocuri anvelopate (regim p+4)

Ø 280 Smart Parking

Ø 500 km piste de biciclete

Ø 1 Spital de Urgențe în Sectorul 3

Dragi locuitori ai Sectorului 3, cât mai putem suporta această umilință și bătaie de joc la adresa demnității noastre? Vă propun să ne unim vocile și să-i cerem lui Robert Negoiță (PSD) să-și plătească taxele! Vocea noastră se va auzi din stradă sau de pe internet până la Guvern și la ANAF. Intrați pe pagina de facebook a Primăriei Sectorului 3 pe care Robert Negoiță o utilizează în interes personal și spuneți-i să plătească taxele #ILoveS3!

Dragi cetățeni, cereți mai mult! Meritați o viață mai bună!

Nu vă mulțumiți cu ajutoarele sociale date de PSD și de Negoiță, pentru că din banii furați, puteați avea mult mai mult!

Nu vă mulțumiți cu parcuri înconjurate de borduri supradimensionate, pentru că din banii furați de Negoiță (PSD) puteam atrage investitori, companii private, care ar fi investit ele în parcuri, prin programe de responsabilitate socială plătite din bani privați.

Nu vă mulțumiți cu câteva parcări desenate în fața blocurilor, pentru că din banii furați de Negoiță (PSD) se puteau face 6 parcări de reședință subterane sau supraterane cu câte 300-400 de locuri și o parcare de tranzit de 2.000 de locuri la intrarea de pe Autostrada Soarelui.

Nu vă mulțumiți cu varul dat pe pereți în cele câteva policlinici vechi, pentru că din banii furați de Negoiță se putea face un Spital Regional de Urgență în Sectorul 3, cu 400 de paturi.

Dacă la alegerile din 5 iunie 2016 Robert Negoiță (PSD) iese primar, nicio persoană care l-a votat nu mai are dreptul să se plângă de neregulile din Sector. Depinde numai de noi să-l schimbăm pe Robert Negoiță (PSD)!

Nu vă mulțumiți cu ”un pic mai bine” aruncat de Negoiță (PSD) ca să poată ascunde ilegalitățile comise! Aveți curaj, cereți ce meritați: o viață mai bună pentru familiile voastre!

Cu drag,

Cristina Pocora,

Candidat PNL pentru Primăria Sectorului 3

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.