Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristina Pocora se înscrie pentru șefia Consiliului Județean Ialomița

pocora

Cristina Ancuța Pocora, vicepreședinte PNL și deputat PNL de Ialomița, vrea să dea Parlamentul pe șefia Consiliului Județea Ialomița. Pocora spune că va candida la alegerile locale și, dacă va fi aleasă consilier județean, ea va fi propunerea PNL pentru șefia CJ Ialomița. Pocora se laudă că, printre realizările ca deputat, a dublat alocațiile la copii.

”Mi-am depus candidatura în competiția internă a PNL pentru funcția de Consilier Județean – Președintele Consiliului Județean Ialomița. De aproape opt ani îi reprezint pe ialomițeni în Parlamentul României din calitatea de deputat, dar vreau să mă implic mai mult, direct și eficient în viața comunității.

Vreau ca ialomițenii, tinerii și copiii din județ, să aibă un viitor. Așa cum, din calitatea de deputat, am dublat alocația pentru toți cei peste 3,6 milioane de copii din România, de la 42 la 84 de lei, vreau să cresc nivelul de trai al ialomițenilor prin atragerea de investiții, crearea de locuri de muncă, creșterea salariilor, construcția de drumuri, spitale, școli și grădinițe în tot jujdețul.

Consider că acum sunt pregătită să aduc și să impun legea și în Consiliul Județean Ialomița. Consider că, alături de ialomițeni, putem construi viitorul acestui județ.

Vreau să pun capăt unei administrații clientelare, leneșe și corupte care a ținut Ialomița pe loc timp de 20 de ani. Privesc în jur, la Călărași, la Ilfov și văd că se poate, că lucrurile se mișcă, se dezvoltă. Dar la noi în Ialomița administrația PSD lucrează mai mult pentru partid și pentru camarila clientelară și aproape deloc pentru cetățeni.

Vrau ca Ialomița să fie ca Sibiul sau ca, de ce nu, Călărașiul. Vreau ca tinerii și copiii din Ialomița să aibă un viitor. Vreau ca Ialomița să le ofere locuri de muncă ialomițenilor, vreau ca orașele din Ialomița să fie orașe adevărate, cu tot ce îi trebuie unui oraș, nu doar cu taxe și impozite. Da, vreau ca administrația locală să ajute cetățeanul, nu să-l trateze în bătaie de joc.

Proiectul meu de candidat va avea ca fundament așteptările ialomițenilor, legate de viața lor, de problemele lor, de viitorul lor.”, spune Cristina Pocora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.