Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu aruncă BOMBA în cazul Condrea: Cum caută 'statul mafiot' să blocheze aflarea adevărului

umbra susta

„S-a împlinit o lună de la declanșarea Scandalului zis și al Dezinfectanților măsluiți: Un scandal de corupție de tip mafiot, cel mai mare din Istoria României. Timp de o lună am asistat la confruntarea dintre puținele forțe interesate în aflarea răspunsului la întrebarea. Ce mahări din instituțiile de forță se ascund în spatele Afacerii? și forțe copleșitoare interesate în înăbușirea Scandalului. S-ar putea scrie deja o Istorie a mijloacelor prin care Mafia care a patronat Afacerea a încercat să contracareze campania pentru aflarea Adevărului: De la deplasarea atenției de la Afacerea de corupție la Problemele generale din Sistemul de Sănătate pînă la tărăgănarea anchetei Parchetului General și, mai ales refuzul DNA, de a deschide dosar in rem”, își începe jurnalistul Ion Cristoiu postarea pe blog.

Punctul de cotitură din viața lui Condrea: Afaceri cu videochat

În urmă cu o zi, jurnalistul declara că moartea lui Dan Condrea a îndeplinit obiectivul mafiei instituțiilor. Astfel, „moartea lui Dan Condrea convine tuturor: Președintelui, SRI, DNA, Parchetului General, celor care au folosit pușculița numită Hexy Pharma”.

Duminică seara, în noaptea în care a murit Dan Condrea, „diversiunea beneficia doar de intervenția artileriei mediatice a Sistemului Mafiot al Instituțiilor de forță”, a precizat Cristoiu.

„Declarațiile lui Augustin Lazăr au amintit de șmecheria prin care SRI a răspuns cererii de a dezvălui căror beneficiari a trimis informări despre Afacerea de corupție Hexi Pharma. Comunicatul Comisiei de Control a SRI, un soi de Birou de presă nătîng al SRI, sinteză a Raportului trimis de SRI invocă, citînd Raportul, un beneficiar care e denumit ministrul Sănătății. În perioada la care se referă Raportul au fost mai mulți miniștri ai Sănătății. Prinde orbul, scoate-i ochii! Cum să-ți dai seama din acest Raport care ministru precis a primit informarea? Altfel ar fi stat lucrurile dacă Raportul preciza numele ministrului și data cînd i-a fost trimis Raportul. Presa ar fi mers la ministrul respectiv și l-ar fi luat la întrebări”, a punctat Ion Cristoiu.

Tolontan a IDENTIFICAT principalul responsabil în cazul Condrea

Este posibil ca Dan Condrea să se fi sinucis pentru că știa că urma să fie arestat a doua zi.

În acest caz, DNA a avut o poziție greu de înțeles, după ce a refuzat să deschidă dosarul de corupție. „DNA s-a scremut luni și a scos din sertare un dosar de corupție în Sănătate. Nu de alta, dar să nu zicem noi că DNA nu se ocupă de Mafia din Sănătate. De altă Mafie, în nici un caz, de cea care a patronat Afacerea Hexy Pharma”, a precizat Cristoiu.

Acţiune de amploare: Peste 80 de PERCHEZIŢII în Bucureşti şi 11 judeţe

„Folosirea de către SRI a maidanezilor credincioși din Comisia de control a SRI. La loc de frunte în întrecerea de a linge ciubotele generalilor se situează Cezar Preda. Fugit la București de la Buzău, ca să i se piardă urma, pentru că aici a făcut prăpăd printr-un jaf sistematic de vreo douăzeci de ani, Cezar Preda s-a remarcat și acum prin repezirea la cracul celor care au îndrăznit să-i atace Stăpînul. În cazul Dan Condrea e important de știut de ce SRI n-a cerut mandat pe siguranță națională, fiind vorba de un om responsabil de moartea a mii de români. Comisia SRI, condusă de maidanezul șef, Georgian Pop, dat gît de Wiki Leaks drept turnătorul PSD la ambasada americană, a procedat la o șmecherie ieftină. Deși doi membri ai Comisiei au cerut să se verifice de ce Dan Condrea n-a fost supravegheat tehnic de SRI pe Siguranță națională, șeful Comisiei prin care SRI nu e controlat, ci controlează opinia publică, a cerut să se verifice dacă Serviciul a încălcat Legea filîndu-l pe Dan Condrea”, a mai adăugat jurnalistul.

Sunt cel puțin patru mijloace descoperite de jurnalistul Ion Cristoiu prin care „mafia instituțiilor de forță” vrea să blocheze aflarea adevărului în cazul morții lui Dan Condrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.