Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu, atac fără PRECEDENT la Ambasadorul SUA: Bădăran care s-a văzut stăpân

Hans Klemm

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează un atac fără precedent la adresa Ambasadorului SUA la București, Hans Klemm. De fapt, Ion Cristoiu comentează pe blogul personal intervenția ambasadorul american la București, Hans Klemm, cu privire la modul în care să voteze românii duminică, 5 iunie, la alegerile locale.

Ambasadorul american la București, Hans Klemm, a găsit de cuviință să încalce din nou grav minimele reguli diplomatice și minimele reguli de bun simț și să le spună românilor cum și cu cine să voteze.”, a spus Cristoiu.

Ion Cristoiu spune că este pentru prima dată când un ambasador american se implică atât de mult în viața politică din România și mai ales că Hans Klemm nu este la prima intervenție de acest gen.

Nici un ambasador străin, inclusiv cel american de la vremea respectivă, n-a socotit, chiar în februarie 1992, că românii sînt niște babuini căruia trebuie să-i spui cum și cu cine să voteze, pentru că ei, babuini fiind, sînt în stare să voteze cu cine-i lasă să se masturbeze la ivirea vizitatorilor dincolo de gratiile cuștii.

Ambasadorul american e la a nu știu cîta intervenție brutală, de bădăran care s-a văzut Stăpîn, în viața politică a României, altfel țară presupus independent, fie și pentru că e membră a ONU.

Înregistrare REVOLTĂTOARE publicată de Tolontan: Medicul decide cine moare, cine trăiește

De ce-și permite ambasadorul american astfel de exerciții de ghiorțan care se urinează direct în farfuria gazdei care l-a invitat la cină, după care îi ciupește nevasta de fund, grohăind porcește?
Pentru că politicienii români, de la preşedinte pînă la liderul Opoziției, umblă în spatele ambasadorului american pentru a-i culege pîrţurile, a le ţine în plamă ca pe nişte cupe şi a le mirosi strigînd:

Vai ce pîrţuri dulci aveţi! Sînt mult mai dulci ca pîrţurile ambasadorului sovietic de pe vremuri!.”, afirmă jurnalistul.

Cristoiu continuă și spune, într-un mod ironic, că dacă se continuă în acest mod, se așteaptă ca și soția lui să intervină cu sfaturi pentru românce.

În acest context, nu m-ar mira dacă ar ieşi în public şi consoarta ambasadorului să spună româncelor cum să se spele înainte şi după, mai ales acum, cînd România găzduiește scutul de la Deveselu.”, a mai zis acesta.

Jurnalistul a mai spus că cel mai indicat este ca ambasadorul să se rezume doar la formulările diplomatice de rigoare.

Dacă tot ținea să spună ceva se putea rezuma la formulările diplomatice de rigoare, folosite de ambasadorii străini într-o țară, pentru a evita imaginea de vîrîre cu ciubotele în viața politică internă a țării respective.
Ambasadorul american le spune românilor să nu-i voteze pe cei acuzați de corupție.
”, declară Cristoiu.

Hans Klemm le-a transmis românilor, înainte de alegerile locale de duminică, să nu îi voteze pe candidaţii cu probleme în justiţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.