Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu face public un sms primit de la Ponta

ponta five 5

Chiar dacă a numit-o pe Raluca Prună "o kaghebistă sinistră", în contextul discuţiei despre interceptări, Victor Ponta refuză să se pronunţe pe fondul problemei care a stârnit cele mai aprinse dezbateri în ultimele zile. O dovadă în acest sens este un sms pe care fostul premier i l-a trimis jurnalistului Ion Cristoiu.

"Bună ziua! Avînd o relație civilizată și, sper, și de respect reciproc, doream să fac o precizare. În analizele dvs legate de decizia CCR și OUG, alături de domnii Băsescu și Tăriceanu, de mai multe ori m-ați menționat și pe mine ca avînd opinii similare! Sunt convins că este o simplă eroare, dacă vă uitați pe absolut sau la mine pe facebook, am evitat intenționat să mă pronunț ( în orice fel!) Sunt sigur că veți verifica și dacă am dreptate veți ști cum să o îndreptați!", i-a scris Ponta lui Cristoiu.

Vezi şi: Gorghiu: 'Unora interceptările încă le produc emoţii, transpiraţii reci'

Intervenţia lui Ponta a venit după ce Alina Gorghiu l-a acuzat că este împotriva interceptărilor, alături de Băsescu şi Tăriceanu.

"Pentru analiștii politici de azi și pentru istoricii din viitor va rămîne important de știut reacțiile diferitelor personalități la întîmplările așezate sub titlul Scandalul interceptărilor. Am publicat SMS-ul lui Victor Ponta, fost premier, fost șef al PSD, de profesie avocat, pentru că îl consider – cu aprobarea autorului- răspunsul său la întrebarea, pusă mai mult ca sigur de o fătucă: Ce părere aveți despre Decizia CCR și despre OUG?  Răspunsul lui Victor Ponta, dat prin intermediul acestui SMS e următorul: Nu comentez! Trebuie s-o recunoaștem! E și acesta un răspuns și încă unul deosebit de interesant, dacă ne gîndim că lui Victor Ponta nu-i stă în fire să nu comenteze momente naționale de excepție precum cel denumit Scandalul Interceptărilor", scrie Ion Cristoiu pe blog.

Vezi şi: Victor Ponta, despre ministrul Justiţiei: 'O kaghebistă sinistră'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.