Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: Fanii lui Traian Băsescu ar trebui să-i mulţumească lui Rareş Bogdan

cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu, cel care şi-a obişnuit cititorii să comenteze zilnic cele mai importante subiecte de pe agenda publică, a surprinz sâmbătă prin faptul că nu a scris nimic despre emisiunea la care a participat Traian Băsescu vineri seara. Situaţia nu a durat mult, pentru că Ion Cristoiu revine cu un comentariu-justificare despre o emisiune pe care nu a urmărit-o.

Cristoiu le răspunde fanilor fostului preşedinte, care îi cer să nu mai meargă la Realitatea TV, şi afirmă că nu va refuza nici de acum înainte invitaţiile lui Rareş Bogdan.

Vezi şi: Rareş Bogdan, mesaj după emisiunea cu Băsescu: V-aţi descalificat! Sunteţi un mare ipocrit

"Ţin să precizez că voi continua să merg la emisiunea lui Rareș Bogdan. Firește, cîtă vreme voi fi invitat. Și asta din următoarele motive:

Sunt un simplu invitat (pe gratis) la emisiunea lui Rareș Bogdan de joi, așa cum sunt un simplu invitat la emisiunea lui Robert Turcescu sau, din cînd în cînd, la emisiunea lui Cătălin Striblea. Consider că nu e de competența mea politica postului și chiar a moderatorului față de diferite persoane. Rareș Bogdan, de exemplu, e un Apostol al Binomului SRI-DNA. Eu sunt, dimpotrivă, un adversar al acestui Binom nociv pentru statul nostru de drept. Rareș Bogdan are dreptul să fie ce vrea el. Nu mă voi apuca eu să-i impun propriile opinii despre Binom.

Unii cititori – fani ai lui Traian Băsescu – se întreabă cum de merg eu la emisiunea lui celui care a pus la cale o execuție mediatică a lui Traian Băsescu. Habar n-am ce-a urmărit Rareș Bogdan cu această emisiune bizară: cinci inși, cărora li s-a adăugat un al șaselea, Rareș Bogdan, chitiți să măcelărească mediatic un singur om. Dacă m-ar fi întrebat, i-aș fi spus să nu facă o asemenea prostie. Nu numai pentru că profesional nu e corect, dar și pentru că, în cazul lui Traian Băsescu, se va dovedi un dezastru pentru Realitatea Tv, pentru el, Rareș Bogdan, și un triumf uriaș pentru Traian Băsescu", scrie Cristoiu.

Citeşte şi: Tolontan: Cea mai bună emisiune cu Băsescu, stricată de Rareş Bogdan şi Cozmin Guşă

Jurnalistul este convins că Traian Băsescu a înregistrat o victorie clară în faţa unor gazde ostile, iar cei de la Realitatea TV, în frunte cu Rareș Bogdan, i-au făcut fostului președinte un serviciu imens.

"Ca om care am avut multe interviuri cruciale luate lui Traian Băsescu, declar din nou pe proprie răspundere că Traian Băsescu se simte bine numai în mediul de acid sulfuric al întrebărilor incomode. Mai mult, dacă vrei să-l omori mediatic pe Traian Băsescu nu trebuie să faci altceva decît să-l scalzi într-o atmosferă de tămîiere. Ca să spun că-l îngropi dacă nu-l iei în seamă. Din acest punct de vedere, Antena 3 și România Tv sunt posturile care întrețin, prostește, Cultul personalității lui Traian Băsescu și după ce acesta a ajuns o persoană particulară.

În 2004, Marius Tucă ducea împotriva lui Traian Băsescu o campanie agresivă asemănătoare celei angajate în ultimul timp de Rareș Bogdan. Într-o, seară, cînd Marius Tucă și invitații, toți aleși pe sprînceană, îl făceau carne de mici pe Traian Băsescu, în absența acestuia, desigur, aflînd de șezătoare, Traian Băsescu s-a urcat în mașină și a venit la studio cerînd să intre în direct, ca să se apere. Un lucru asemănător celui de vineri seara, cînd a dat venit în studio pentru a se confrunta cu cei care-l înjurau de mamă în absență. Marius Tucă nu l-a primit. Rareș Bogdan nu numai că l-a primit, dar mai mult, din motive care-mi scapă, a lăsat un taifas pe malul Lacului și a dat fuga în ajutorul colegilor, deja întinși pe jos, sub formă de cadavre mediatice, după ce Traian Băsescu i-a executat pe rînd fără milă. Astfel, spre deosebire de Marius Tucă, Rareș Bogdan i-a adus lui Traian Băsescu un nou moment de glorie.

Fie și pentru asta, fanii lui Traian Băsescu ar trebui să-i mulțumească lui Rareș Bogdan", mai scrie Ion Cristoiu.

Citeşte şi: Traian Băsescu s-a dus la Realitatea TV și i-a pus la punct pe jurnaliști

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.