Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu, fără milă pentru „sluga” Stelian Tănase: „A luat în gură scuipatul lui Victor Ponta”

ion cristoiu

Subtitlul „Despre cum a luat Stelian Tănase în gură scuipatul lui Victor Ponta”, Cristoiu susţine că Tănase ar fi trebuit să-şi dea demisia de la TVR, imediat după o întâmplare de acum câteva zile.

Ion Cristoiu relatează o discuţie de la RTV, purtată la New York de Victor Ponta, Victor Ciutacu şi Bogdan Chirieac. Ponta le-a povestit celor doi interlocutori că Stelian Tănase a venit de mai multe ori în biroul premierului pentru a-i spune că îl iubeşte şi îl susţine. Directorul TVR ar fi fost trimis la plimbare de prim-ministru de fiecare dată. În termeni duri, Cristoiu trage concluzia că Stelian Tănase "s-a vârât de bună voie argat la cefele late PSD-iste" şi "a luat în gură scuipatul lui Victor Ponta".

De ce vorbește cu atîta dispreț nedisimulat Victor Ponta despre Stelian Tănase? Pentru că Stelian Tănase, asemenea lui Călin Popescu Tăriceanu, asemenea lui Victor Ciorbea, s-a vîrît de bună voie argat la cefele late PSD-iste. Și cînd e vorba de argați, cefele late PSD-iste n-au delicatețuri. Le administrează bocanci (și aceia murdari) peste gură. La o asemenea discuție insultătoare, un bărbat fie și minim unul îl băga în mă-sa pe Victor Ponta în direct la tv, după care își dădea demisia cu scandal. Au trecut 5 (cinci!) zile de la acest interviu dat de Victor Ponta. Vorbele sale pline de dispreț despre sluga Stelian Tănase au fost reluate de întreaga presă. Scuipatul a fost la văzut de întreaga țară. Ați auzit măcar un scîncet din partea lui Stelian Tănase? Evident, nu. Cum ar fi zis Arghezi, a luat în gură scuipatul lui Victor Ponta”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.