Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: Mulţimea e manipulată de SRI

protest bucuresti

Protestele de stradă din România au continuat şi chiar s-au amplificat după demisia Guvernului. Motorul acestor mişcări este, potrivit jurnalistului Ion Cristoiu, chiar Serviciul Român de Informaţii, care ar urmări să-i ofere lui Iohannis propriul guvern, prin alegeri anticipate.

"Dacă te uiți cu atenție la Site-urile, ziarele și televiziunile Noii Securități, în frunte cu Digi Tv, cea întrecută la rating și de Parprika Tv, dar care are de unde da mii de euro ofițerilor acoperiți, vei descoperi o manipulare a mulțimilor de către SRI pentru a pune presiune pe PSD în următoarele direcții:

1. Să accepte alegeri anticipate, favorabile Partidului Meu, altfel spus PDL-PNL.

2. La o adică dacă așa ceva nu e posibil, dat fiind că parlamentarii își vor apăra privilegiile, să accepte formarea unui Guvern de tehnocrați alcătuit din oamenii ai SRI și din clientela PNL și a lui Klaus Iohannis.

Oricum tot ce se întîmplă acum e rodul colaborării dintre SRI și PNL pentru a-i da lui Klaus Iohannis Guvernul Meu, un Guvern alcătuit din mediocrități în genul Favoritei, pe numele ei de buletin Alina Gorghiu. (...)

Se vorbește insistent în Presa SRI de resetarea clasei politice. De ce să nu vorbim însă și de o resetare a Serviciilor secrete ale României? Sunt Noii Securiști – ofițerii din Servicii – altfel decît politicienii români, decît oamenii de afaceri români, decît jurnaliștii români și decît Fetele de pe Șoseaua de centură, care au și ele nevoie de o resetare, ca să pară noi șoferilor turci?", scrie Ion Cristoiu pe blog.

Foto: facebook.com/imiplacesafacpoze

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.