Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: Se încearcă compromiterea lui Iohannis ca agent al BND

BND
În opinia lui toată acţiunea e un JOC OPERATIV al americanilor care încearcă scoaterea din joc al preşedintelui PNL pe motiv ca ar fi agend BND (Bundesnachrichtendienst). Totul în condiţiile în care la ultima apariţie TV de la TVR1, Klaus Iohannis a afirmat că în opinia lui joaca cu "acoperitul" e doa run bluf al preşedintelui Traian Băsescu şi că nici unul din cadidaţii anunţaţi până acum nu e ofiţer acoperit. Iată teoria lui ion Cristoiu: De marți, 9 septembrie 2014, de cînd Traian Băsescu a declarat că între candidații la Președinție există un ofițer acoperit al unuia dintre cele două servicii românești, amenințînd cu deconspirarea dacă respectivul nu-și trece în CV meseria de ofițer acoperit, presa noastră, mai ales prin televiziunile de știri, dar și clasa politică s-au angajat într-o vastă operațiune de tip Găsirea Elodiei: Cine e acoperitul? Nu s-a discutat aproape de loc despre rațiunea acestei acțiuni ieșite din comun, unică, dacă nu mă înșel, în istoria serviciilor secrete: Amenințarea cu deconspirarea venită chiar de la cel care e Șeful serviciilor secrete: Președintele Republicii. Din cîte au putut sesiza cititorii acestei pagini, am căutat să abordez atît pe blog, cît și la Realitatea Tv, adevărata problemă: Cea a amenințării cu deconspirarea din partea lui Traian Băsescu. Am avansat următoarele ipoteze pe care vi le supun judecății dvs., cititorii acestui blog:
  1. Nu există nici un ofițer acoperit. Traian Băsescu a lansat o fumigenă. În acest caz, se ridică întrebarea: Cum va ieși din încurcătură?
  2. Printre candidați există un ofițer acoperit: Dacă respectivul nu se autodemască, cum îl va deconspira Traian Băsescu fără riscul de a încălca grav Legea? Vor confirma serviciile dezvăluirea lui Traian Băsescu?
  3. Așa cum ziceam duminică seara la Jocuri de putere, e vorba de un joc operativ. La sugestia americanilor și cu sprijinul serviciilor, se încearcă scoaterea din joc a lui Klaus Iohannis, suspectat de a fi ofițer al serviciului secret german. Cum acest motiv nu poate fi invocat public, se folosește motivul ofițerului sau a fostului ofițer al unui serviciu secret român
sursa: cristoiublog.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.