Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: SRI a trecut la Planul B de cucerire a puterii: Suspendarea lui Ponta în urma anchetei DNA

ponta

Analistul Ion Cristoiu aruncă bomba sfârșitului de an! Victor Ponta poate fi urmărit penal, și, conform legii, va fi suspendat din funcția de premier. Totul după ce DNA a început anchetarea modului în care s-a votat în Diaspora. Cristoiu consideră că George Maior este pionul principal al acestui plan halucinant.

”Gîndul de duminică, 30 noiembrie 2014, se intitula După eșuarea Planului A s-a trecut la Planul B: Suspendarea lui Victor Ponta ca urmare a unei anchete penale!:

Pornind de la reaprinderea Scandalului Votul din străinătate de către publicațiile paravan și ofițerii acoperiți din presă ai SRI, avertizam că după eșecul tentativei de lovituri de Palat din PSD, pusă la cale de cuplul Marian Vanghelie-Mircea Geoană, se va trece la Planul B: Suspendarea lui Victor Ponta ca urmare a unei anchete penale:

„Potrivit articolului 109 din Constituție, în cazul unui membru al Guvernului „dacă s-a cerut urmărirea penală, Preşedintele României poate dispune suspendarea acestora din funcţie”.

Așadar, dacă împotriva lui Victor Ponta se începe urmărirea penală, el poate fi suspendat din funcție.

E singura formulă prin care poate fi înlocuit Guvernul Ponta cu Guvernul de Uniune Națională, condus de Mircea Geoană sau, de ce nu?, de George Maior. Că doar nu degeaba și-a pus la lucru SRI în aceste zile toți ofițerii acoperiți din presă, din politică și toate firmele paravan.

Și dacă Tiberiu Nițu, considerat om al lui Victor Ponta nu se execută?

Foarte simplu și de data asta.

Au fost depuse – și nu întîmplător – plîngeri și la DNA.

Se îndoiește cineva că Divizia Penală a SRI nu se va executa imediat?”

Cu puțin timp în urmă la Realitatea Tv – ce altă televiziune putea primi știri pentru a o mesteca în stil SRI-ist?!- potrivit căreia DNA va prelua ancheta în cazul votului din străinătate.

DNA e însă Divizia Penală a SRI.

Sînt sigur că SRI a pregătit deja Dosarul cu fundiță roșie pe care-l va trimite Laurei Codruța Kovessi cu tot ceea ce trebuie pentru implicarea lui Victor Ponta.

Întrebarea e dacă lui Traian Băsescu i se va da misiunea de a-l suspenda pe Victor Ponta?

Din cite chitesc eu, lui Traian Băsescu i se va da misiunea.

Pe de o parte, pentru că Traian Băsescu de abia așteaptă să demosntreze că el nu iartă niciodată. Pe de alta, pentru că președintele ales nu trebuie amestecat în toată mizeria asta moldo-valahă.

Întrebarea întrebărilor:

Merită să dăm țara peste cap numai și numai pentru că George Maior, directorul SRI, vrea să fie premier?!”, scrie Cristoiu pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.