Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristoiu: 'Tinerii Frumoși și Liberi - noua NĂSCOCIRE a Serviciilor Secrete românești'

cristoiu

Ion Cristoiu a inventat termenul "Te-FeL-iști" pentru "Tinerii Frumoși și Liberi", cei care au participat la mișcările din stradă. Jurnalistul a scris pe blog-ul său că aceștia reprezintă "noua născocire a Serviciilor Secrete românești".

Cu această ocazie, Cristoiu l-a criticat pe Mihail Șora, unul dintre reprezentanții de marcă ai protestelor anti-guvernamentale. "Nucleul îl alcătuiesc persoane demult trecute de prima tinerețe, precum Mihail Șora, cel care, la o sută de ani, în loc să-și economisească timpul rămas până la Marea Trecere pentru a mai scrie o pagină sau măcar un rând, dacă se mai ocupă cu așa ceva, merge în Piață să zbiere pe post de june cu hormonii neconsumați”. Totodată, acesta a invocat și femeile participante la proteste, cărora "ieșitul la demonstrații Anti-PSD, le dau iluzia participării la ceva mult mai măreț decât ștersul la fund al nepoților pe care nu-i au”.

Citește și: Românii ies în STRADĂ: Protest INEDIT față de un nou proiect CONTROVERSAT inițiat de Tăriceanu

Cristoiu spune că protestul de pe 12 martie este o premieră, întrucât este prima manifestație "în care participanții nu vor să spună de ce sunt acolo, în stradă". Jurnalistul precizează că aceste manifestații sunt "o intervenție a Străzii pe post de Opoziție”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.