Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CRITICILE lui Cozmin Gușă: 'Îi alegem tot pe ăia'

protest colectiv

Cozmin Gușă a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare, în direct la Realitatea. Analistul politic s-a arătat cel mai deranjat de atitudinea românilor în relație cu lumea politică. "Câţi din telespectatorii, chiar cei care îi simpatizează pe unii, cred că Tăriceanu nu a smântânit când era prim ministru sau Băsescu nu ştia ce se întâmplă sau Ponta şi Ghiţă nu au făcut lucruri împreună? Câţi? Niciunul, toţi ştiu. Ţinem cu ei că o fi fost ceva. Dar dacă a fost ceva de ce facem pe victimele şi nu încercăm să venim să facem curăţenie sau să facem un moment zero dacă toţi oamenii noştri politici sunt aşa şi nu suntem în stare să îi schimbăm pentru că tot îi votăm. Noi românii avem următoarea problemă: strigăm jos politicienii şi când vin alegerile locale în 2016 îi alegem tot pe ăia sau mai rău decât ăia şi vin parlamentarele şi nu forţăm partidele să vină cu oameni noi. Şi ne uităm la scorurile din sondaje ...", a mai spus Cozmin Guşă, adăugând că suntem foarte slabi şi motivul principal este reprezentat de minciuna pe care ne-am clădit viaţa după 1989.

Citește și: PUSEU de sinceritate la Elena Udrea: Pe ce a dat 'câteva ZECI DE MII de euro'

"O ţară nu se poate clădi pe o minciună gogonată în care vorbeşti de o aşa-zisă revoluţie în care de fapt frustraţii regimului ceauşist vin şi preiau putere ştiind cu bună credinţă că au fost aşezaţi la putere de o forţă cu interese în zonă: Moscova cu sprijinul Budapestei şi a Washington-ului. Asta a fost scenariul pe scurt", a mai spus acesta.

"Şi îşi continuă mersul încet, încet. Şi am ratat proiectul de unire cu Moldova, ca să mă refer şi la o ştire care a apărut de curând că a fost o rezolţie a Congresului SUA neglijată de către Ion Iliescu şi ai săi pentru jocul cu Moscova pe care îl făcea atunci", a completat Cozmin Guşă, precizând că acestea sunt realităţile pentru că am acceptat să trăim în minciună.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.