Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Criza în Rusia: Măsură de ultimă oră luată de Vladimir Putin

putin

Rusia traverseaza cea mai mare criza financiara din anii '90 încoace, ca urmare a sanctiunilor occidentale pentru rolul sau în criza ucraineana.

În acest context, liderul rus Vladimir Putin a decis sa taie salariile membrilor administratiei prezidentiale cu 10%, a anuntat vineri Dmitri Peskov, purtatorul de cuvânt al sefului statului rus, potrivit Agerpres.

Un anunt în acest sens a fost facut de Putin însusi în cadrul reuniunii Consiliului Securitatii Rusiei, care a fost dedicata cu totul altor teme decât salariile angajatilor de la Kremlin.

'În afara ordinii de zi a reuniunii, Vladimir Putin i-a informat pe membrii Consiliului Securitatii Rusiei cu privire la decizia sa de a reduce salariilor angajatilor administratiei prezidentiale cu 10% ', a indicat purtatorul de cuvânt mentionat.

La sedinta au participat premierul Dmitri Medvedev, seful administratiei prezidentiale, Serghei Ivanov, presedinta Consiliului Federatiei (camera superioara), Valentina Matvienko, secretarul Consiliului Securitatii, Nikolai Patrusev, adjunctul acestuia, Rashid Nurgaliev, ministrul de interne Vladimir Kolokoltev, ministrul rus de externe Serghei Lavrov, cel al apararii, Serghei Soigu, directorul FSB, Aleksandr Bortnikov, seful SVR (Serviciul de Informatii Externe), Mihail Fradkov etc.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.