Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristi Borcea e în STARE GRAVĂ: A fost dus, de URGENȚĂ, la spital

cristi borcea

Cristi Borcea trece prin momente grele! Încarcerat după condamnarea de 6 ani din Dosarul Transferurilor, Borcea a fost transportat, de urgență, la spital. A fost transportat la secţia UPU a Spitalului Judeţean Constanţa.

Cătălin Grasa, directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a spus că, în această seară, Cristi Borcea a fost adus cu suspiciune de afecţiune cardică. De asemenea, a precizat că, la această oră, nu se mai afla în spital. Lui Borcea i s-au făcut o serie de analize specifice pentru bolile cardiace. După rezultate, a fost escortat la Poarta Albă, conform ziuaconstanta.ro. Cristi Borcea a fost adus în jurul orei 20.00. Doctorii preiau pacienţii în baza unui protocol de triaj, fiind stabilite cinci coduri: roşu, galben, verde, albastru şi alb. Potrivit martorului, Borcea, iniţial, a fost pe cod galben, apoi a fost trecut pe cod roşu.

La începutul anului, Cristi Borcea a fost internat de urgenţă la spitalul Floreasca, după ce medicii din arest au decis că are probleme de sănătate. De asemenea, în 2012, a suferit o intervenţie pe cord, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.