Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM București l-a achiziționat pe internaționalul român Chike Onyejekwe

www.agerpres.ro

Internaționalul român Chike Onyejekwe a semnat un contract pe doi ani cu echipa masculină de handbal CSM București, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.

Extrema stângă, în vârstă de 30 de ani, vine la vicecampioana României după ce a petrecut ultimii trei ani la HC Odorhei.

O prezență constantă la naționala pregătită de Xavier Pascual, Chike este câștigător al Cupei Challenge în 2015. El mai are în palmares două titluri de campion al României (2011, 2012) cu HCM Constanța, iar în carieră a mai evoluat la CS Știința Bacău și CSM Ploiești. Chike Osita Onyejekwe va evolua cu numărul 52 la CSMB, anunță Agerpres.

Citește și: Trădare la Dinamo: O echipă întreagă s-a mutat la AFC Rapid

''Am ales CSM București deoarece este un brand cu răsunet la nivel național și european. În plus, este un proiect interesant pentru viitor. Îmi propun evoluții cât mai bune în tricoul CSM-ului. Colectivul pare foarte OK, având în vedere că mă cunosc cu majoritatea jucătorilor. Asta mă va ajuta să mă integrez mult mai ușor în echipă. Vreau să câștigăm campionatul și cupa. De asemenea, îmi doresc un parcurs cât mai lung în cupele europene'', a declarat Chike Onyejekwe.

Bogdan Vasiliu, șeful biroului handbal de la CSM, a spus, la rândul său: ''Chike este un jucător extrem de util, fiind capabil să facă atât faza de atac, cât și cea de apărare. Mai mult de-atât, este un handbalist polivalent, care poate evolua și la linia de 9 metri. Cu siguranță, venirea lui la CSM București nu este întâmplătoare și va fi un pion important în îndeplinirea obiectivelor din sezonul ce urmează.''

Chike Onyejekwe este al doilea transfer perfectat în această vară de CSMB, după cel al mijlocașului spaniol de origine rusă Alexander Tioumentsev Barabash.

Echipa bucureșteană are și un nou staff tehnic, compus din spaniolii Pablo Campos Sunen (antrenor principal), Xavier Salvador Jauma (antrenor secund) și bosniacul Mario Blazevic (antrenor cu portarii).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.