Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM, criticat DUR din SUA: 'Pe magistrați îi interesează doar de BANI'

CSM

Chris Terhes, cunoscutul președinte al "Coaliției românilor pentru combaterea corupției” din SUA, i-a criticat pe pagina sa de Facebook pe magistrații CSM, după ședința de marți a Consiliului.

"Am ascultat de curiozitate sedinta CSM din data de 25 aprilie 2017. A durat o ora si jumatate. Cca 40 de minute din aceasta sedinta s-a discutat numai despre salarizarea procurorilor, care sunt nemultumiti ca nu vor primi atatia bani cat judecatorii. Daca va uitati pe agenda sedintei au fost puncte importante, fel si fel de rapoarte ale Inspectiei Judiciare, sesizari, etc. Peste toate s-a trecut fugitiv. Cand a venit vorba de bani insa... dintr-o data reprezentantii procurorilor au inceput sa faca apologia apararii intereselor cetatenilor, ca ei sunt magistrati. Sper ca CSM sa puna inregistrarea pe internet sa-i vedeti cum nu-i intereseaza deloc despre oameni ci doar despre bani. Cat mai multi bani.

Citește și: Oprea trage de TIMP: Cazul său ajunge la Curtea Constituțională

La cate grozavii s-au scris in presa in ultima luna despre mariajul inter si extra institutional dintre unii sefi din justitie si SRI vad ca CSM a facut ureche suta.

Oare nu tine de reputatia justitiei ca Kovesi, in calitate de procuror general al Romaniei in 2009, manca la cina cea de taina cu sefii serviciilor la Oprea acasa? Sau ca juca barbut, copca sau tenis la sediile SRI?", a scris Terhes pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.