Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM îi dă dreptate Cameliei Bogdan: Un site a încălcat independenţa justiţiei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a admis o cerere formulată de Camelia Bogdan şi a constatat că un articol publicat pe site-ul luju.ro încalcă independenţa justiţiei.

Vezi şi: ALERTĂ - Europarlamentarul Sorin Moisă demisionează din PSD. Critici dure pentru Dragnea

"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a apreciat că nu se impune amânarea discutării cererii formulate de doamna judecător CAMELIA BOGDAN prin care a solicitat „apărarea reputaţiei sistemului judiciar”, ce face obiectul Raportului Inspecţie Judiciare nr.6972/IJ/3131/DIJ/2017. (majoritate: 8 voturi, 1 Abţinere)

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea cererii formulate de doamna judecător CAMELIA BOGDAN prin care a solicitat „apărarea reputaţiei sistemului judiciar”, ca urmare a apariţiei pe site-ul luju.ro la data de 8 septembrie 2017 a articolului „INTERVENŢII SUBTERANE- Sistemul încearcă să obţină la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anularea excluderii din magistratură a executantei Camelia Bogdan şi să înlocuiască sancţiunea cu una mai blândă, astfel încât judecătoarea să poată fi folosită mai departe în instanţe. Cerem SRI să monitorizeze operaţiunea pentru a preveni un atentat la siguranţa naţională. Sperăm ca informaţia să fie falsă”. (majoritate:8 voturi, 1 Abţinere)", se arată în soluţia CSM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.