Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSM taie în carne vie: Un judecător de la Curtea de Apel București, SUSPENDAT din funcție

ciocanel judecator

Daniela Panioglu, judecător la Curtea de Apel Bucureşti, a fost suspendată din funcţie trei luni de Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM, pentru "atitudinile nedemne în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu".

Potrivit unui comunicat al Consiliului Superior al Magistraturii, în şedinţa de joi, Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva Danielei Panioglu, judecător la Curtea de Apel Bucureşti.

Citește și: SANCȚIUNI la Direcția de Permise după ce Dan Șova a fost 'băgat în față'

"În temeiul prevederilor art. 100 lit. d) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, Secţia a aplicat doamnei judecător sancţiunea disciplinară constând în 'suspendarea din funcţia de judecător pentru o perioadă de 3 luni' pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 99 lit. c) din acelaşi act normativ - 'atitudinile nedemne în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu faţă de colegi, celălalt personal al instanţei sau al parchetului în care funcţionează, inspectori judiciari, avocaţi, experţi, martori, justiţiabili ori reprezentanţii altor instituţii'", se precizează în comunicat, conform Agerpres.

Decizia poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.