Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSU Craiova anunţă miercuri unde va juca meciul cu FCSB

www.sport.ro
Craiova Botosani Liga 1 fotbal

CSU Craiova a precizat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că va anunţa, miercuri, unde va disputa meciul cu FCSB, din etapa a XVI-a a a Ligi I. Gruparea olteană susţine că oamenii din club şi autorităţile locale şi naţionale fac totul pentru ca meciul să se dispute la Craiova, pe noul stadion.

"În primul rând, vrem să ne adresăm fanilor noştri: vă înţelegem perfect nerăbdarea, având în vedere iminenta inaugurarea a stadionului. Ştim că mulţi dintre voi v-aţi luat concedii şi chiar bilete de avion ca să fiţi prezenţi la meci pe 29 octombrie. Vă asigurăm pe toţi că şi noi suntem la fel de nerăbdători şi că toată lumea, începând de la oamenii din club până la autorităţile locale şi naţionale, face tot ceea ce ne stă în puteri ca aniversarea de 50 de ani de la inaugurarea Stadionul Central (29 octombrie 1967) să fie serbată la timp, cu o nouă inaugurare, cea atât de aşteptată, pe 29 octombrie 2017. În momentul de faţă, suntem contra-cronometru şi fiecare face tot ce depinde de el pentru ca arena să fie gata la timp. Pentru că procedura de recepţie şi avizare este una complicată şi e în plină desfăşurare, vom merge cu emoţiile până la termenul limită până la care regulamentul ne permite să schimbăm stadionul considerat . Acesta, conform ROAF, trebuie să fie . Aşadar, în cursul zilei de miercuri o să aflăm împreună dacă stadionul e gata de meciul de duminică sau dacă aşteptarea se va prelungi. În oricare dintre cazuri, reiterăm că Universitatea Craiova şi toţi partenerii clubului fac tot este posibil ca sărbătoarea reunirii întregii familii de olteni în noua noastră casă să se producă cât mai devreme", se arată pe site-ul craiovenilor, potrivit News.ro.

În cazul în care meciul nu se va putea disputa pe Stadionul Ion Oblemenco, partida se va juca la Drobeta Turnu Severin, duminică, de la ora 20.45.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.