Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CSU şi Voluntari au dat-o la pace, 1-1: A fost ultimul meci al gazdelor la Severin / VIDEO

gsp.ro
Viitorul Voluntari

CSU a remizat pe teren propriu, scor 1-1 cu FC Voluntari, într-un meci în care gazdele au avut un penalty neacordat.

Craiova a ratat prima ocazie importantă a meciului după un sfert de oră de joc, când Roman a deviat periculos un şut expediat de Briceag din interiorul careului, dar Balauru a intervenit excelent şi a respins în corner.

VIDEO CU GOLURILE

Oltenii au continuat să fie periculoşi în prima parte, dar Băluţă şi Martici nu au reuşit să trimită balonul pe spaţiul porţii ilfovenilor. Voluntari a fost formaţia care a deschis scorul la 10 minute de la reluare, când Tudorie a trimis în poartă de la marginea careului mic o minge respinsă greşit de Spahija. Atacantul este golgeterul Ligii 1, cu 6 reuşite.

Un minut mai târziu, centralul Horaţiu Feşnic a fost în prim-plan după ce a refuzat să acorde penalty pentru CS U la un henţ clar comis în careu de Popescu. Trupa lui Mangia a reuşit în cele din urmă să restabilească egalitatea în minutul 69, prin Băluţă, care a mingea în plasă din câţiva metri, în urma unei centrări perfecte expediate de Martici de pe flancul drept.

Remiza cu ilfovenii trimite CS U Craiova pe locul al doilea, la trei puncte în spatele liderului CFR şi cu un avans de un punct faţă de FCSB şi Astra, însă toate celelalte formaţii urmează să joace în această rundă. FC Voluntari este pe locul 8, la un punct în faţa Viitorului şi la unul în spatele lui Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.