Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, după victoria lui Trump: 'Asistăm la REVOLTA omului alb american'

CTP

Cristian Tudor Popescu e de părere că rezultatul votului din Statele Unite nu se datorează, într-o bună măsură, campaniei lui Donald Trump. Jurnalistul spune că majoritatea albă a mers la vot în semn de revoltă faţă de corectitudinea politică. Iar candidatul republican a fost supapa care a permis explozia majorităţii ţinute sub control, cel puţin în ultimii 20 de ani, prin intermediul minorităţilor, anunță Digi 24.

Citește și: Motivul pentru care femeile gardian din pușcării ajung să facă SEX cu condamnații

„Trump? Tot timpul a înjurat, ca la uşa... Mă rog, să nu spun uşa cortului pentru că voi fi învinovăţit de incorectitudine politică. Aia este unul din elementele care l-a adus pe Trump în Casa Albă. Controlul majorităţii prin minorităţi. În comunism, controlul populaţiei se face cu Securitatea, poliţia politică, organele de represiune, că aia este, e dictatură. Când intri în democraţie, tot asta vrei. Cei care conduc doresc acelaşi lucru ca şi conducerile comuniste. Majoritarul, ca să fie ţinut sub control şi să nu-i vină idei, trebuie tot timpul stresat, hărţuit, înţepat... de cine? De minoritari. Toate aceste minorităţi – negri, evrei, hispanici, homosexuali, copii, femei -, toate te puteau în fiecare moment hărţui pentru că aşa permitea această corectitudine politică. A fost o modalitate de ţinere sub control a majorităţii. Şi această hărţuire continuă a explodat. Acum. Este revolta omului alb. Nu contează Trump atât de mult cât a contat acumularea asta şi avem revolta omului alb american dus la biserică şi cu nu prea multă şcoală. Ăsta este votantul principal al lui Donald Trump. A fost mult prea mult timp înţepat şi hărţuit de această corectitudine politică şi acum a explodat.”, a spus jurnalistul.

Citește și: Predicţia unui cunoscut analist: Trump declanșează efectul domino-ului în Europa

În ceea ce o priveşte pe Hillary Clinton, Cristian Tudor Popescu spune că înfrângerea acesteia are la bază motivul pentru care a intrat fosta primă doamnă în campanie electorală: „Asta ar fi fost o chestie extraordinară. Să se mai facă o întâlnire între candidaţi, între inamici, după ce s-au încheiat ostilităţile. Să mai aibă loc o întâlnire unde nu mai e nevoie să se înjure, nu mai e nevoie să joace tot teatrul ăla. Să fie o întâlnire pe bune. Şi acolo eu, moderator, aş fi pus două întrebări. Domnului i-aş fi spus aşa: Mai sunt fraudate alegerile, domnule preşedinte, cum spuneaţi acum o săptămână? Sau nu? Nu i-a pus nimeni întrebarea asta până acum. Iar pe doamna aş întreba-o: Dumneavoastră, stimată doamnă Clinton, aţi venit în aceste alegeri pentru că aţi stat 8 ani după bărbatul şi 8 ani după Barack Obama şi aţi considerat că, în sfârşit, a venit şi rândul dumneavoastră? Pentru că nu-i frumos, eraţi de rând, nu-i aşa? De aceea a venit această doamnă. Asta este cheia înfrângerii ei.”, a mai declarat Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.