Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP a dezvăluit TOTUL despre Halep: 'E VULNERABILĂ'

CTP

Simona Halep a declarat, vineri, că joacă la turneul WTA de la Roma un tenis mai bun decât a făcut-o la Madrid, unde a câștigat titlul săptămâna trecută.

Adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de tenis WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.775.745 dolari, va fi jucătoarea olandeză Kiki Bertens, cap de serie nr. 15, care a învins-o vineri, în sferturi, cu 6-3, 6-3, într-o oră și 27 de minute, pe australianca Daria Gavrilova, numărul 33 mondial, jucătoare venită din calificări.

Cristian Tudor Popescu a analizat jocul ocupantei locului 4 WTA, care a ajuns la nouă victorii consecutive pe zgură, cea mai bună serie pe suprafața ei favorită.

Citește și: Performanţă uluitoare pentru o legendă a fotbalului românesc:A intrat în Cartea Recordurilor / VIDEO

”De la turneul de la Stuttgart până acum Simona a dovedit o stare remarcabilă de echilibru interior. Știți ce face foarte bine Simona acum? Digeră greșelile. Când pierzi ușor un punct, cel mai bine e să spui ”a fost doar o minge, e doar un punct”. Dacă vei conștientiza asta nu vei mai pierde și alte puncte din cauza acestei greșeli.

Asta se întâmplă când nu poți digera imediat greșeala, pentru că mintea îți rămâne fixată acolo. A făcut destule greșeli Simona, a fost un meci de nivel mediu. E vulnerabilă la scurte, e vulnerabilă la mingile din față, dar reușește să le asimileze și să treacă repede peste ele și să își facă jocul ei de bază, jocul defensiv - agresiv. Știam că nu are șanse să o clintească pe Simona, care are un psihic pregătit pentru meciuri de 3 ore.

Citește și: Cristian Ciocan și-a apărat titlul WBO la grea: L-a învins pe un algerian

Când începe un meci, e pregătită să joace trei seturi, trei ore, indiferent de valoarea adversarei din față. Ea intră pe teren cu umilință, în sensul bun al cuvântului, indiferent de adversară, e dispusă să facă ce trebuie ca să câștige

Mă bucur că este Kiki Bertens următoarea adersară, și că nu este acea viperă mică, Gavrilova. Kiki nu pune scurte, nu rupe ritmul, se va bate parte în parte cu Simona, iar Simonei îi convine acest lucru”, a spus Cristian Tudor Popescu la TV Digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.