Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP, atac DEVASTATOR la adresa lui Tudorel Toader: Îi doresc să se întâlnească cu un criminal

www.protv.ro

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl critică extrem de dur pe ministrul Justiției, Tudorel Toader și îi urează să se întâlnească cu unul dintre criminalii eliberați prin Legea recursului compensatoriu, sugerând că unul dintre aceștia ar putea ar putea să recidiveze cu fapta sa.

Citește și: ALERTĂ - Începe NEBUNIA: Parlamentul Cataloniei a votat pentru INDEPENDENȚĂ/VIDEO

”Ce aș vrea eu să se întâmple: ca domnul ministru Tudorel Toader să aibă de-a face, față către față, nu cu un violator din cei 47 eliberați, că nu știu ce ar putea viola la domnul Toader, dar măcar cu unul dintre cei 26 de condamnați pentru omor, omor calificat și omor deosebit de grav, care au fost eliberați. Dacă se poate, aș vrea să se întâlnească domnul Tudorel cu unul dintre aceștia. Dacă nu se poate, măcar cu un tâlhar de înaltă calificare.”, a spus CTP, pentru stirileprotv.

Jurnalistul susține că prin eliberările din închisoare se dorește inocularea ideii că nu toți cei condamnați sunt atât de răi și că mulți au fost presați de un sistem opresiv.

”Nu, pentru că bolnavii nu interesează politic. Ideea de grațiere, de amnistie... Știți ce este de fapt în spatele acestei eliberări? Este ideea care se dorește a fi transmisă în subconștientul și în conștientul colectiv, că mulți dintre cei condamnați sunt condamnați pe nedrept. Sunt niște nevinovați pe care acestă justiție odioasă, în combinație cu SRI, în așa-numitul ”Binom”, dar nu al lui Newton, face ceva echivalent cu poliția politică a lui Nicolae Ceaușescu. Asta este ideea.

Vasăzică, toate personajele astea de prim-plan, care au dosare penale, de la Dragnea până la Udrea, de la Ponta până la Cocoș, toți de fapt sunt niște hăituiți, niște nevinovați. Niște disidenți, condamnați politic. Și într-un fel sunt frați cu tâlharii, violatorii și ucigașii care au fost eliberați acum. Toți, condamnați pe nedrept de ”Binom”. Asta este de fapt ideea manipulatorie din spatele a ceea ce vedem de 10 luni, cu obstinație, cu o tenacitate incredibilă. Eu nu am văzut niciun Guvern, în 27 de ani, urmărind cu asemenea determinare țelul ăsta legat de justiție, de nimic altceva.”, mai spune CTP.

CTP consideră că Tudorel Toader a aplicat politica lui Kim Jong-un, în sensul că prima dată a acționat și pe urmă a gândit.

”Aș vrea să mai remarc ceva în legătură cu domnul Tudorel Toader. I s-a reproșat că nu a făcut studiu de impact pentru această lege care a eliberat deținuți. Nu este adevărat. Studiile de impact sunt aproximative. Ele se fac prin simulare, pe calculator, care este mai mult sau mai puțin precisă. Tudorel Toader a procedat aidoma lui Kim Jong-un: a făcut studiu de impact perfect, exact, care este așa: se va întâmpla ce s-a întâmplat deja. Le-a dat drumul pe străzi și acum avem cifre foarte exacte. Nu cu aproximații. Cum face Kim Jong-un: de ce să stea să testeze bomba cu hidrogen pe calculator? Dă cu bomba în ocean și are testul cel mai bun, studiul de impact perfect. Deci să nu mai fie acuzat domnul Tudorel Toader.

De asemenea, dânsul a fost acuzat că nu are dialog, că nu se consultă. Are dialog! A și declarat: „Sunt deschis oricărui dialog, și în ce privește comunicatul pe care îl va da CSM, am replica deja pregătită. Așa e viziunea lui despre dialog, cu replici dinainte pregătite.”, a mai spus jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.