Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP face MARELE anunț, după calificarea Simonei Halep în semifinale Open-ului Chinei: 'Ceva, o barieră, s-a rupt în mintea ei'

www.digisport.ro
Simona Halep

Cristian Tudor Popescu s-a declarat mândru de Simona Halep, după calificarea româncei în sferturi la Beijing. Simona a învins-o pe Daria Kasatkina cu 6-2,6-1, iar jurnalistul crede că totul se datorează victoriei din meciul cu româncei cu Sharapova, întrucât i-a dat îndrăzneala de a ataca și a risca.

Jocul Simonei a fost mai bun ca cel cu Sharapova, dar faptul că acum Simona a învins-o pe Daria Kasatkina cu socrul cu care pierdea cu o săptămâna în urmă, tot în China, tot la Kasatkina, se datorează victorirei în faţă Mariei Sharapova”.

Citește și: Simona Halep, DE NEOPRIT la Beijing: Românca a SPULBERAT o altă rusoaică și e în semifinale la Open-ul Chinei - VIDEO

"Ceva, o barieră, s-a rupt în mintea Simonei, de acum Simona îşi da voie, îşi da drumul să atace când are ocazia şi în acest meci cu kasatkina chiar şi când nu are ocazia clară atacă. A făcut tot ce trebuie să facă, a presat-o continuu pe Kasatkina, nu i-a permis să-şi găsească ritmul. Această este o nouă Simona Halep”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru Digi 24.

"De obicei, Simona câştigă cu erorile mai mult sau mai puţin neforţate ale adeversarei, acum Simona îşi face ea punctele, devine o shot-maker, o jucătoare de rezistenţă în raliu, în condiţiile astea are şanse mari să câştige acest turneu. Un astfel de joc, pe măsură ce îţi iese, cu puncte ale tale, nu aştepţi greşeală, asta acţioneză în feedback, în buclă pozitivă şi creşte încrederea în ea”, adaugă Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.