Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îl desființeză pe Lucian Bute: Un fals campion

lucian bute

Poate se va dovedi că Lucian Bute nu a luat substanțe interzise, dar, după meciul de la București cu Jean-Paul Mendy, este un fals campion, a spus la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Lucian Bute a picat testul antidoping, efectuat după meciul de luna trecută cu suedezul Badou Jack, de la finalul lunii trecute. Românul se declară surprins de rezultatul testului antidoping şi este convins că e vorba de o greşeală.

Prima REACȚIE a lui Lucian Bute după ce a fost prins dopat

„Nu putem exclude această posibilitate, de aceea există această retestare și să așteptăm rezultatul final. Dar indiferent dacă Lucian Bute a consumat substanțe interzise, pentru mine – de la Gala Bute – Lucian Bute este un fals campion. A fost un meci aranjat, o caricatură de meci cu un anume Jean Paul (Jean Paul Mendy, n.r.), care era un soi de amator în vacanță, adus pe aici ca să fie pus de Bute la podea în uralele asistenței”, a spus Cristian Tudor Popescu.

BOMBĂ în sportul românesc: Lucian Bute S-A DOPAT

„După celebra Gală Bute, după acea făcătură de meci, a urmat meciul cu Carl Froch pentru titlu, când a pierdut centura domnul Bute. Atunci a arătat Lucian Bute în ring ceva absolut inadmisibil pentru un boxer: frică de pumn. Îmi amintesc și acum rânjetul lui Carl Froch când și-a dat seam că are în față lui un fake, că are un fața lui un boxer căruia îi e frică să fie lovit. Încă o dată, indiferent de rezultatul aceste testări – poate se va dovedi că nu a luat substanțe interzise -, pentru mine, Lucian Bute rămâne un fals campion”, a subliniat jurnalistul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.