Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP îl face praf pe Tăriceanu

CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca demersul președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care îi cere șefului statului să le demită pe Laura Codruţa Kovesi de la şefia DNA şi pe Livia Stanciu din fruntea ICCJ reprezinta "o diversiune și, în același timp, o subversiune”.

„Nu cred să existe vreun avocat de barou care să își apere cu atâta perseverență clienții, adică hoții cu ștaif, așa cum o face acest domn Tăriceanu. Toți demnitarii parchetabili ar trebui să pună mână de la mână și să îi dea încă o leafă bună acestui președinte al Senatului. Pentru că ceea ce face nu e altceva decât o diversiune și, în același timp, o subversiune”, a declarat, la Digi24, Cristian Tudor Popescu.

„Scopul este blocarea sistemului de justiție din România așa cum funcționează el în clipa de față. Un sistem de justiție nu este infailibil. Justiția nu este, prin definiție, deținătoarea absolută a adevărului și dreptății. Justiția există pentru a dezamorsa conflictele sociale, pentru ca societatea să nu ajungă la anarhie. Ceea ce nu înseamnă că actele și hotărârile judecătorești nu pot fi erori, așa cum se poate să fie în cazul acestei doamne Rarinca. La urma urmei, tot justiția este cea care a declarat-o nevinovată, a achitat-o pe doamna Rarinca. Așa cum un judecător/o judecătoare a hotărât atunci arestul preventiv vreme de șase luni pentru doamna Rarinca, tot un judecător a hotărât acum că doamna în cauză trebuie achitată”, a explicat Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.