Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP nu a fost niciodată atât de furios pe Dragnea și Tăriceanu: 'Îi paște pușcăria dacă nu le reușește lovitura'

ctp cristian tudor popescu

Pe 7 noiembrie 2017 s-au împlinit 100 de ani de la instaurarea regimului comunist în Rusia, prin așa numita ”revoluție bolșevică”, sub comanda lui Lenin și Troțki. În ediția „Esca și Escu”, exclusiv pe www.stirileprotv.ro, Andreea Esca și Cristian Tudor Popescu au vorbit despre asemănările dintre bolșevicii lui Lenin și puterea guvernamentală PSD-ALDE din România, condusă de Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este de părere că și în România se poate vorbi de ”ceva echivalent” cu ceea ce s-a întâmplat atunci în Rusia, din cauza regimului PSD-ALDE, care, deși în prezent mai atrage doar o minoritate în electoratul românesc, reprezintă o majoritate în Parlament.

Bilanț 'incomod' pentru guvernarea PSD-ALDE! Guvernul, atacat dur dinspre Bruxelles: 'Este repetent la economie'

E în actualitate, e breaking news de vreo 10 luni în România, ceva echivalent cu ce s-a întâmplat în octombrie sau mă rog, în noiembrie, în stil nou, 1917.

Hai să vedem, ce s-a întâmplat atunci. Un grup de oameni, mic, o minoritate, o minoritate chiar în interiorul mișcării de stânga din Rusia, a reușit să pună stăpânire pe cel mai mare stat din lume într-o noapte. De ce există o analogie cu ce s-a întâmplat la noi în 2016. Pentru că o minoritate a obținut o majoritate în Parlament în 2016 și acum încearcă să conducă România. De ce spun o minoritate? Pentru că actuala putere, adică PSD-ALDE, a fost votată cam de 18-19 % din numărul de votanți din această țară. 60% nu au fost prezenți și jumătate din cei prezenți la vot i-au votat. Deci ei sunt o minoritate care acum e în majoritate. De aici rezultă coliziunile cu strada, faptul că ies atâția oameni în stradă, ei vin de acolo din cei 60%, care nu au venit la vot.

Corupția Ucide cere MITING DE AMPLOARE, miercuri, la ora 11:00! Marile companii sunt rugate să le dea LIBER angajaților

Încă ceva. Atât Lenin și tovarășii săi, cât și domnul Dragnea și domnul Tăriceanu nu prea au alternativă. Îi paște pușcăria în cazul în care nu le reușește lovitura. Lenin era perfect conștient de asta, le-a și spus, vara, când a avut loc prima tentativă de preluare a puterii, dacă nu reușim, intrăm în pușcărie sau și mai rău, spânzurătoarea.

Mai putem identifica trăsături comune. De pildă, domnul Dragnea este asemenea lui Lenin, Dumnezeu pe pământ. Comunismul instituit atunci, în Rusia, e o religie atee, dar care își are Dumnezeul pe pământ. De ce spun asta? Pentru că doamna Rovana Plumb, membru marcant al partidului, a spus așa: Dacă domnul Dragnea zice că prețurile nu vor crește, atunci ele nu vor crește.

De asemenea, doamna Sevil Shhaideh, membru marcant în partid, ați observat că atunci când vorbește de domnul Dragnea dânsa este o persoană lichidă, adică transpiră și plânge tot timpul și se comportă aidoma tovarășelor și tovarășilor din Coreea de Nord, când vorbesc de conducător. În momentul când pronunță numele marelui conducător .. obligatoriu trebuie să izbucnească în plâns. Dacă nu izbucnesc în plâns îi paște pușcăria.”, a declarat jurnalistul la stirileprotv.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.