Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP pune TUNURILE pe Dragnea în scandalul momentului: 'E ceva de tip Soros'

ctp cristian tudor popescu

Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a spus că are "foarte mari” rezerve în ceea ce priveşte obligativitatea vaccinării copiilor. "Pe cine vrea să manipuleze Dragnea? Genul de inşi care nu îşi duc copiii la doctor până le mor în casă", a spus jurnalistul.

"Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie (vaccinarea, n.r). Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”, a spus astăzi Liviu Dragnea.

Opiniile sale sunt divergente cu cele ale șefului statului și ale premierului. Iohannis vorbește despre „ importanţa abordării responsabile” a acestei probleme, iar Grindeanu este de părere că „un copil nevaccinat nu-şi riscă doar propria sănătate, ci şi pe a celorlalţi copii din jurul său”.

Citește și: CTP dezvăluie motivul pentru care CCR amână o decizie în cazul Dragnea: 'E foarte simplu'

"Există ceva comun între atitudinea lui Liviu Dragnea şi scufundarea vasului de război... adică 8.000 de oi scufundă un vas de război rusesc. Oaia românească, deci Mioriţa, Mioriţa este simbolul fatalităţii, al resemnării. Ce ţi-e scris în frunte ţi-e pus şi aştepţi să mori. Dragnea e mioritic. Ce spune el: avem o criză gravă de vaccinuri şi medicamente în România. Fug distribuitorii cu medicamentele din ţară afară, de a ajuns ministrul sănătăţii să ceara la nivel de UE sistarea exporturilor din România şi domnul Dragnea rezolvă mioritic această criză: domnule, nu e obligatoriu, nu mai facem vaccinuri şi aşa se rezolvă criza.

În spatele atitudinii lui Dragnea e ceva de tip Soros, şi Bruxelles, şi multinaţionale, e aceeaşi exploatare a unor frici iraţionale din subconştientul şi chiar conştientul acestui popor. Aşa cum de luni de zile exploatează conspiraţionist tema străinului - străinul de care trebuie să ne temem.

Pe cine vrea să manipuleze Dragnea? Genul de inşi care nu îşi duc copiii la doctor până le mor în casă. Am avut câteva cazuri. Speră să scoată voturi şi de la ei.

Dacă şcoala e obligatorie, cum să nu fie obligatoriu vaccinul? Acel vaccin nu priveşte numai pe copilul acela, priveşte toată populaţia, pentru că e vorba de viruşi, microbi care pot să ducă la epidemii”, a comentat la Digi24 Cristian Tudor Popescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.