Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cu ce impresie a venit premierul brianic de peste ocean. 'Este un adevărat gentleman'

Donald Trump a fost un gentleman, a declarat premierul britanic Theresa May, descriind momentul în care preşedintele american i-a strâns mâna în timpul vizitei sale la Washington la începutul acestui an, relatează Reuters, potrivit agerpres.

Într-un interviu acordat revistei americane Vogue, May a minimalizat importanţa strângerii de mâini între doi lideri. 'Cred că de fapt a fost un gentleman', a spus ea. 'Urma să coborâm o rampă şi el a spus că ar putea fi un pic ciudat', a adăugat premierul britanic.

Consiliul European ANUNŢĂ data summitului UE dedicat negocierilor BREXIT

May a fost primul lider străin care s-a întâlnit cu Trump după învestirea sa, iar vizita premierului britanic a fost salutată de consilierii săi ca fiind un succes pentru cimentarea 'relaţiei speciale' între Marea Britanie şi Statele Unite ale Americii.

Ea a fost însă criticată de deputaţii din opoziţie pentru că nu a discutat cu preşedintele american aspectele litigioase între cele două ţări cu scopul de a obţine promisiuni pentru viitoarele schimburi comerciale în condiţiile în care Marea Britanie se îndreaptă către ieşirea din Uniunea Europeană.

'Îmi place să cred că întâlnirea noastră a fost un succes', a spus ea pentru Vogue. 'Nu comentăm cu privire la discuţiile private care au loc. Tot ce vreau să spun este că am fost foarte clară: nu mă tem să ridic probleme. Şi relaţia noastră este de aşa natură încât ar trebui să fim capabili să fim sinceri şi deschişi unul cu celălalt', a mai spus premierul britanic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.