Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Culiță Tărâță pedepsește un lider local al UNPR care a dezvăluit trădarea lui Ponta

UNPR PSD acord semnat

Mihai Almăşanu, preşedinte al organizaţiei UNPR din Podoleni, a fost înregistrat în timp ce făcea câteva afirmaţii surprinzătoare. El, alături de alți colegi de partid, au dezvăluit care ar fi strategia UNPR la prezidențiale. Deşi îl spijină formal pe Victor Ponta, aceştia recunosc faptul că îl votează pe Klaus Iohannis. Ba mai mult, după alegeri, UNPR va forma o nouă coaliţie de guvernare, alături de actuala Opoziţie, susţine un lider al UNPR Neamţ care spune că opiniile sale sunt împărtăşite şi de liderul UNPR Neamţ, Culiţă Tărâţă.

Citește și: Soldaţii lui Oprea nu se mai feresc: anunţă că nu-l votează pe Ponta - AUDIO

Almășan a fost chemat la filiala judeţeană Neamţ a UNPR și a fost interogat cu privire la afirmaţii şi verificitatea lor. Omul a recunoscut că în clip este vocea lui şi afirmaţiile sale.

Acum, Culiță Tărâță anunță că va lua măsuri și Almășan riscă sancțiuni, anunță vestea.net. Chiar este avansată varianta dură, cea a excluderii… A fost emis chiar și un comunicat de presă în care Culiță Tărâță jură iar credință lui Victor Ponta. Se ridică două semne de întrebare: Almăşanu ar fi sancţionat pentru indisciplină sau pentru că a vorbit unde nu trebuie şi dezvăluirea a făcut valuri? Adică omul îşi va lua papara pentru că făcea ce voia sau pentru că ar fi desconspirat ce nu trebuie?

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.