Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cultivator de canabis reţinut pentru trafic şi deţinere de droguri de risc

canabis

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului MOCIAR GHEORGHE pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi  deţinere în vederea consumului de droguri de risc, potrivit unui comunicat al DIICOT.

Imagini - versiunea pentru download

În fapt, în cursul lunii aprilie 2017 inculpatul  MOCIAR GHEORGHE a înfiinţat o cultură de cannabis la locuinţa sa situată  pe raza judeţului Bihor, pe care a recoltat-o în cursul lunii august 2017.

Citeşte şi: Orban, 'susţinere' NEAŞTEPTATĂ din PSD după ce s-a afişat alături de Kovesi: 'Un OM de înaltă ţinută morală...'

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la data de 21.11.2017, a fost găsită ţi ridicată cantitatea de 887 de grame de muguri de cannabis uscați, droguri de risc, provenite din cultivarea a mai multor plante de cannabis.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Citeşte şi: Dragnea CONTRAATACĂ: Şeful PSD vrea RECUZAREA procurorului de caz (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.