Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a ajuns un costum al lui Obama subiect central pe rețelele de socializare

obama

Printre "perlele" postate pe Twitter despre această apariţie, Nick Confessore, un jurnalist de la The New York Times (NYT), a scris "Yes, we tan" (Da, ne bronzăm), o trimitere la celebrul slogan "Yes, we can" (Da, putem), mottoul primei campanii prezidenţiiale a lui Barack Obama, în 2008.

Jurnalistul politic Molly Ball a transformat "The Audacity of Hope" (Îndrăzneala de a spera), titlul unei cărţi a preşedintelui american, în "The Audacity of Taupe (gri-maroniu)".

Unii utilizatori de Twitter au salutat "curajul" preşedintelui american. Însă Jared Keller, a cărui atenţie a fost atrasă de tăietura demodată a hainei, a scris, pe un ton sarcastic, "preşedintele Obama a venit să vă vândă o asigurare împotriva tornadelor".

Cazul aproape că a eclipsat teme foarte grave abordate în această conferinţă de presă, de la intervenţia rusă în Ucraina şi situaţia economiei americane şi până la situaţia din Siria.

Totuşi, Barack Obama, căruia-i plac în general costumele închise la culoare, a mai purtat un costum crem, la o ieşire de Paşti, anul acesta.

Casa Albă nu a făcut niciun comentariu, iar preşedintele îşi face prea puţine griji despre opinia publică atunci când este vorba despre obiceiurile sale vestimentare.

sursa:mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.