Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost devoalat ”Bătrânul” din dosarul lui Mircea Băsescu

GuessWho

Cum cei implicați în acest caz nu vor să spună, deocamdată, cine este misteriosul personaj, jurnaliștii au efectuat câteva anchete și au scurta lista la doar două nume.

Se pare că cele două nume care ar corespunde portretului "bătrânului" de la Bucureşti din dosarul Bercea-Băsescu sunt Constantin Şuteu şi Costică Alexandru.

Potrivit sursei citate, Constantin Şuteu a fost coleg de şcoală cu Traian Băsescu şi a absolvit Institutul de Marină, înainte de a deveni adjunctul actualului preşedinte al României la Inspectoratul Navigaţiei Civile. În vârstă de 61 de ani, Şuteu este administrator la o firmă care se ocupă cu transport feroviar, iar la începutul anilor 2000 a ocupat funcţia de director general al Regiei Autonome Administraţia Zonei Libere Constanţa Sud. Potrivit unei plângeri penale depuse de Guvernul României în 1993, pe când Şuteu era director adjunct în Ministerul Transporturilor, Băsescu, în calitate de ministru, a dispus repartizarea unui apartament de patru camere în sectorul 1 pentru familia lui Constantin Şuteu. Din plângere mai reiese un detaliu care se potriveşte cu descrierea lui Abraham, şi anume că Şuteu are două fiice. De asemenea, el apare şi ca ocupând postul de consul onorific al Finlandei şi ca inculpat în dosarul "Flota". În acelaşi timp, jurnalistul Ion Spânu a dezvăluit pentru ziarulring.ro că a făcut o investigaţie din care ar reieşi că personajul misterios din dosarul Bercea-Băsescu ar fi Costică Alexandru. Acesta locuieşte în Bragadiru, are două fete şi soţia sa a încetat din viaţă de curând. Ion Spânu susţine că avocatul Pavel Abraham i-ar fi confirmat că acesta este Costică Naşu'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.