Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost fotografiată Laura Codruţa Kovesi alături de comisarul Traian Berbeceanu / FOTO

S-a vehiculat mult timp pe baza unei relații extrem de apropiate, din punct de vedere profesional, între șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, și fostul șef la BCCO Alba, comisarul şef Traian Berbeceanu. Și, lucrurile nu sunt departe de adevăr, cei doi colaborând foarte bine când erau colegi în aceeași zonă a țării. Imagini realizate în urmă cu 10 ani, în Hunedoara, îi prezintă pe  Traian Berbeceanu şi pe Laura Codruţa Kovesi în timpul operaţiunii „Hidra”, care a condus la destructurarea reţelei de crimă organizată care a devalizat combinatul siderurgic din Hunedoara.

În urma operaţiunii numite „Hidra”, peste 40 de hunedoreni suspectaţi că au făcut parte din grupările care se ocupau cu furtul de fier şi cu devalizarea combinatului siderurgic, au fost reţinuţi. Fotografiile îi arată pe cei doi în toiul acțiunii. Kovesi era la cu o vestă DIICOT, iar Berbeceanu cu una a BCCO.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

Numai că s-a ales praful de acțiunile lor. În prezent, dosarul „mafiei fierului vechi” din Hunedoara se află încă pe rolul instanţei de fond, Tribunalul Bistriţa Năsăud, unde a fost strămutat, după un deceniu.

content-imagecontent-imagecontent-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.