Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost prins TERORISTUL din Berlin

Un martor al atacului comis luni la Berlin l-a urmărit pe şoferul camionului - care a intrat într-o mulţime de oameni şi care a încercat apoi să fugă - şi a luat legătura cu poliţia, fapt ce a înlesnit arestarea suspectului, au relatat mai multe publicaţii germane, citate marţi de EFE, conform agerpres.

Această persoană, despre care nu au fost furnizate informaţii, a văzut cum camionul intră în plin în mulţimea adunată într-o piaţă de Crăciun la Berlin, ucigând 12 oameni şi rănind aproape 50, şi a observat cum şoferul camionului coboară din vehicul şi o ia la fugă. Martorul s-a hotărât s-o ia pe urmele lui şi, fără a-l pierde din ochi, a sunat la poliţie de pe telefonul său mobil.

Operaţiune ANTITERO într-un centru de refugiaţi din Berlin

La circa doi kilometri de piaţa de Crăciun, în apropierea Coloanei Victoriei, la Tiergarten, marele parc central din Berlin, mai mulţi agenţi l-au reţinut pe şofer, singurul arestat pentru aceste fapte calificate de Ministerul de Interne federal drept atentat.

Marţi dimineaţa, unităţi speciale ale poliţiei au intrat într-unul dintre cele mai mari centre de primire de refugiaţi din Berlin, amenajat într-un hangar al vechiului aeroport Tempelhof, într-o operaţiune având legătură cu atacul, dar nu a făcut arestări. În schimb, patru tineri au fost intervievaţi la acest centru, a anunţat un purtător de cuvânt pentru biroul însărcinat cu problemele refugiaţilor, Sascha Langenbach, care nu a oferit alte detalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.