Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a fost recrutat fotomodelul care era să fie ministrul Sănătății: 'M-a sunat cu număr ascuns'

andrei baciu

Andrei Baciu, omul pe care Dacian Cioloş ar fi vrut să-l instaleze la Ministerul Sănătăţii la începutul mandatului său face dezvăluiri din interiorul guvernului. Baciu a vorbit pentru prima dată cum a ajuns în vizorul lui Dacian Cioloş. "Eram la Marie Curie, întârziasem și nu apucasem să intru în operație. M-a sunat cineva cu număr ascuns. Nu am răspuns. A mai sunat încă o dată. La telefon era domnul prim-ministru Dacian Cioloș. Cu siguranță este un lucru care te surprinde și te pune pe gânduri", a spus Baciu la Antena 3.

Citeşte şi: Continuă scandalul din Cultură: Război între fostul ministru şi Nicolae Manolescu

Andrei Baciu a vorbit şi de scandalul în care a fost implicat imediat după ce Dacian Cioloş a vrut să-l pună ministru. Acesta a vorbit despre perioada cânr era fotomodel. "Vorbim de acum zece ani, de când eram student, majoritatea studenților muncesc și nu trebuie justificat, pentru că dacă m-aș fi justificat, ar fi însemnat că am făcut ceva greșit, ceea ce este fals. Anumite informații au fost prezentate tendențios și informat", a spus Baciu.

După ce Andrei Baciu a devenit viral pe reţelele de socializare cu pozele sale de fotomodel în care apărea în lenjerie intimă, lucru care a şi dus la retragerea sa înaintea învestirii, acum fostul fotomodel s-a înscris în PNL. Şi nu are orice funcţie, ci a devenit prim-vicepreşedinte al filialei PNL Sector 1. Întrebat de ce a ales să intre în politică, Andrei Baciu a spus că principalul lucru de atracție a fost acela de a face echipă cu oameni competenți. „Am acumulat o experiență pe care am ales să o aduc în țară. Sunt un om de echipă, pentru că în medicină nu poți să faci lucrurile altfel și cred că este foarte important ca în domeniul sănătății să găsești oameni care împărtășesc aceleași idei. Să faci echipă pentru că rezultatele apar mai rapid și sunt mai bune. Am încercat să găsesc oameni și acesta a fost principalul lucru de atracție: lucrul că poți găsi oameni competenți cu care să faci echipă”, a spus el.

Citeşte şi: DIICOT, pe urmele banilor evaporaţi din fotbal: Un nou personaj cheie a dat cu subsemnatul / VIDEO

Care e obiectivul său principal? „În cadrul PNL există comisii de specialitate. Sunt foarte bucuros de abilitățile pe care le au oamenii care participă la aceste comisii, pentru că poți construi o strategie. Interesul e să venim cu măsuri mai bune care să ducă la rezolvarea unor situații”, a mai spus Andrei Baciu la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.