Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum `a fost SALVAT` Dan Voiculescu de Sorin Oprescu. Medicii ridică semne de întrebare

Inquam Photos / Octav Ganea
Dan Voiculescu

Dan Voiculescu i-a pus pe gânduri pe unii medici. Aceștia se întreabă cum a fost posibil ca pacientul să plece din spital pe propriile picioare, în ciuda unui diagnostic extrem de grav.  Omul de afaceri a mărturisit însă că un cocktail de medicamente administrat de medicul Sorin Oprescu a făcut minuni, potrivit TVR.

Dan Voiculescu era pe patul de spital când a aflat că va fi eliberat. Se întâmpla în jurul orei 14.00. Surse medicale din Spitalul Universitar vorbeau despre imposibilitatea lui de a se deplasa la locul de detenție pentru a semna actele de liberare. Așa că angajații penitenciarului au venit la spital cu documentele. Câteva ore mai târziu însă, Dan Voiculescu a plecat acasă pe propriile picioare.

Citeşte şi: DOCUMENT EXPLOZIV! Cum a primit Kovesi acces NESTINGHERIT la date despre casele şi terenurile românilor. Ce instituţie a REACŢIONAT

"Domnul Oprescu a reusit printr-un cocktail de NoSpa sa ma linisteasca pentru cateva zile.  Eu sigur voi fi operat. Ca sa fiu mai clar, pe limba tuturor, ce am avut eu a fost un fel de preinfarct, dar pe intestin. Ca atare, trebuie operat pentru ca o recidiva poate fi fatala.", mărturisea Dan Voiculescu la ieşirea din spital.

Doctorii spun că tratamentul pe care Dan Voiculescu susține că i l-a administrat medicul Sorin Oprescu se utilizează în asociere cu alte medicamente în tratamentul spasmului musculaturii, ulcerului gastric sau duodenal, gastrită, colită sau a durerilor de cap. Voiculescu spune că boala lui este mult mai gravă.

`Pentru corecta informare a publicului, am cerut date despre starea de sănătate a lui Dan Voiculescu atât la Spitalul Penitenciar Rahova, cât și la Spitalul Universitar.  Nu am primit,  însă, răspunsuri.`, susțin jurnaliștii TVR

Dan Voiculescu a fost internat vineri la Spitalul Universitar. Decizia a fost luată de medicii de la spitalul penitenciarului Rahova, care au considerat că nu îi pot asigura un tratament corespunzător.

Citeşte şi: Udrea, reacţie VEHEMENTĂ după ce procurorii îi plimbă dosarul între instanţe: 'Rechizitoriu de DOI LEI' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.