Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a pierdut Voltaj la Eurovision: Romania a fost clar DEZAVANTAJATA

eurovizion

În urma cumulării votului publicului cu cel al juriului de specialitate, trupa Voltaj s-a clasat pe poziţia a 15-a, la Eurovizion. piesa "De la capăt" a sensibilizat nu doar publicul din Republica Moldova - care a clasat România pe primul loc, la fel ca juriul moldovean -, ci şi pe cel din Italia şi Spania, unde televotul poziţiona Voltaj pe locul al doilea. Reprezentantii Romaniei au pierdut insa la masa juriului de specialitate.

"Clasată pe locul 15 în Finala Eurovsion din acest an, trupa Voltaj a obţinut punctaje foarte bune la televot, în ţările unde există comunităţi mari de români. Telespectatorii din 12 ţări ar fi văzut România pe una dintre primele 10 poziţii în clasamentul final, piesa «De la capăt» primind, însă, mai puţine puncte de la juriile de specialitate", spune TVR, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Si telespectatorii din Franţa şi Portugalia au votat în număr mare pentru români, Voltaj ocupând poziţia a patra la televot în cele două ţări.

"De asemenea, s-a votat pentru România şi din Austria, Belgia, Irlanda şi Israel, unde publicul poziţiona trupa Voltaj pe locul 7. Ungaria şi Cipru acordau locul 8 românilor, conform rezultatelor televotului, iar Estonia considera, conform aceloraşi rezultate, că reprezentanţii noştri ar fi trebuit să încheie competiţia pe locul 10",se mai arata in comunicatul TVR.

Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision s-a încheiat cu victoria Suediei, reprezentată de Måns Zelmerlöw, cu piesa "Heroes".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.