Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a rezolvat Isărescu, celor de care depinde, problema francilor elvețieni

www.ancheteonline.ro
Lucian Isar

Pentru un numar limitat din cei peste 100 mii de imprumutati in franci, Isarescu a gasit personal solutii la problema legata de efortul de a achita ratele.

Cei alesi pentru solutii persoanalizate sunt cei de care depinde.

In urma inscenarii media privind atacul pe curs din octombrie 2008, Isarescu a trebuit sa se asigure ca o serie de persoane din mediul bancar nu vorbesc. Metodele prin care s-a asigurat Isarescu ca respectivii nu vorbesc au fost multiple.

Unele au vizat si cateva persoane care aveau credite in franci elvetieni.

Pentru aceste persoane Isarescu a oferit solutii personalizate pentru problema creditelor in franci elvetieni.

Prezint 2 exemple pentru a contura ce eforturi face Isarescu pentru unii detinatori de credite in franci elvetieni sa isi poata achita ratele fara conversie:

– Ionut Dumitru, Presedinte al Consiliului Fiscal si economist Sef Raiffeisen bank are un credit in franci elvetieni de 370 mii. Isarescu s-a zbatut ceva pentru a ii creste veniturile lui Ionut Nu doar prin gasirea unui loc suplimentar de munca dar si prin asigurarea ca ANI nu vede un conflict de interese. O fi rezolvat ca si la propriile venituri ca ANI sa nu aplice legislatia in vigoare? Ionut Dumitru era economist Sef Raiffeisen Bank Romania in timpul “atacului pe curs” avant acces la deciziile BNR si inainte si dupa. Sursa informatiei privind creditul aici http://prisacariu.ro/2015/01/17/seful-consiliului-fiscal-datornic-in-franci-elvetieni-ce-sfat-ii-va-da-guvernului/

– Cristian Sporis, vicepresedinte corporate Raifeisen Bank are un credit de 500 mii franci elvetieni. Isarescu s-a zbatut ceva sa il aduca in pozitia de Vicepresedinte Corporate la Raiffeisen in locul lui Burduja dupa un periplu prin pozitia de secretar de stat. Cristian Sporis era trezorier al Raiffeisen Bank in timpul “atacului pe curs” si in timpul inspectiei Consiliului Concurentei pentru care Raiffeisen a luat amenda pentru transmiterea de informatii false. Sursa informatiei privind creditul aici http://mobile.hotnews.ro/stire/11792287

Restul de peste 100 de mii de imprumutati in franci elvetieni nu ar zice ca Isarescu este asa prietenos dar nici nu detin informatii despre activitatea reala a acestuia.

***

Un comentariu de Lucian Isar, finanțist

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.