Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum ar putea să pice Neculai Onțanu

ontanu

Primarul sectorului 2 din Capitală, Neculai Onțanu, ar putea să-și piardă funcția după 16 ani de mandat din cauza lui Călin Popescu Tăriceanu și a aranjamentelor PSD-ALDE.

Social-democrații amână anunțarea candidaților PSD pe sectoare și a candidatului PSD la Primaria Generală pentru că își măsoară în continuare candidații și negociază o listă comună cu UNPR și ALDE.

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, nu dorește să intre în nicio alianță cu Gabriel Oprea, astfel că PSD este pus în situația să aleagă între cei doi. Cum G.Oprea este "terminat" in sondaje, iar la polul opus Tariceanu iese primul in toate sondajele pe Capitala, PSD-ul va merge cel putin in alianta cu ALDE pentru toate primariile de sector din Bucuresti si pentru Primaria Generala.

Intr-o asemenea situatie, actualul primar UNPR din sectorul 2 va avea probleme serioase să mai câștige un mandat sau să-și lase un succesor din propriul partid. Până acum, din anul 2000, Onțanu a fost sprijinit de PSD și UNPR, iar acum sunt șanse extrem de mari ca în urma spargerii votului celor doua, primaria sectorului 2 să fie castigata de PNL.

Onțanu este al doilea om din ierarhia UNPR, iar sectorul pe care-l conduce este cel mai important fief al UNPR-ului.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.