Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum arată scrisoarea care i-a adus companiei NN o amendă de 750.000 de lei/ DOCUMENT

nn

NN Pensii a transmis marți o scrisoare clienților prin care îi informa că în ultimele săptămâni au existat discuții în spațiul public cu privire la o eventuală decizie de naționalizare a fondurilor de pensii private și le-a recomandat să urmărească permanent ce se întâmplă cu pensia lor. O asemenea măsură a fost infirmată vehement de autorităţi, iar joi Autoritatea de Supraveghere Financiară a aplicat o amendă de 750.000 de lei companiei NN.

Vezi şi: ALERTĂ - ASF, amendă URIAȘĂ pentru Fondul NN în scandalul pensiilor private

Vezi şi: Sorin Grindeanu, reacție DURĂ în scandalul pensiilor private: 'Vinovații să PLĂTEASCĂ'

Vezi şi: Fost ministru, decizie RADICALĂ în scandalul pensiilor: 'Voi căuta un alt fond'

STIRIPESURSE.RO prezintă scrisoarea integrală trimisă de NN clienţilor săi. Deşi NN a precizat ulterior că scrisoarea era una exclusiv informativă și nu reprezinta un avertisment, conţinutul documentului are un vădit caracter alarmant, clienţii fiind avertizaţi cu privire la posibile efecte negative ale unor decizii politice.

"In ultimele saptamani, au existat discutii in spatiul public, cu privire la o eventuala decizie de nationalizare a fondurilor de pensii private.

Drepturile tale de participant la Pilonul II pot fi influentate de decizii politice precum inghetarea valorii procentului din venitul brut aferent contributiei la fondul de pensii, blocarea partiala sau integrala a virarii acestei contributii sau nationalizarea sumelor acumulate pana acum in conturile viitorilor pensionari. De aceea, este important sa urmaresti permanent ce se intampla cu pensia ta si sa te implici activ in demersurile de economisire suplimentara pentru un trai decent la batranete.

Speram ca aceste detalii sa contribuie la o mai buna informare despre pensia ta viitoare.

In eventualitatea unor masuri care ar afecta pensia administrata privat, vom face toate demersurile posibile pentru a apara dreptul tau la proprietate asupra acestor bani.

De asemenea, prin canalele pe care le avem la dispozitie (site, mass-media, e-mail), te vom tine la curent cu informatiile ce pot avea impact asupra viitoarei tale pensii", se precizează în scrisoare.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.