Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum au scăpat parlamentarii de 'brațul lung' al DNA: Mirul și rugăciunile au avut efect / VIDEO

Cum au scăpat unii parlamentari de "brațul" lung al celor de la DNA. Dumnezeu este ultima speranţă a parlamentarilor în relaţia cu Direcţia Naţională Anticorupţie. Forţele divine au devenit laitmotivul discursurilor parlamentarilor, atunci când le cer colegilor să le păstreze imunitatea intactă. De exemplu, senatorii Dan Şova şi Varujan Vosganian s-au dat cu mir şi au citit rugăciuni în plen înainte de votul decisiv. Aşa au reuşit să-i convingă pe colegii lor să nu dea curs cererilor DNA.

content-image

Citește și: Postare surpriză a lui Traian Băsescu: Cum i-a atacat fostul președinte pe islamiști / FOTO

Deputatul Ioan Oltean a rămas fără imunitate la începutul lunii decembrie. Procurorii l-au acuzat că ar fi luat mită 600.000 de euro chiar într-o biserică din Ilfov. „Nu am fost niciodată la biserica din Chitila. Nu am cerut să mă apere nimeni. Nimeni nu ne poate apăra decât Cel de sus”, spunea Ioan Oltean în 9 decembrie.

Pentru senatorul Darius Vâlcov, cimitirul a fost un loc potrivit pentru a lua mită, spun procurorii, care i-au convins pe parlamentari să-şi dea colegul pe mâna DNA.

Citește și: Ce se va întâmpla cu Elena Udrea: 'Se teme că va fi înșelată și părăsită'

Deputatul Cătălin Teodorescu a scăpat. „Pentru o Românie dreaptă şi democratică, aşa cum ne-o dorim cu toţii, vă rog cu colegialitate să votati împotriva cererii de arestare. Dumnezeu fie cu România, Dumnezeu fie cu noi!”, a spus el înaintea votului. Şi a fost. Cătălin Teodorescu şi-a păstrat astfel imunitatea pentru a doua oară.

Nu e singurul „salvat” de Divinitate. Senatorii Dan Şova şi Varujan Vosganian au apelat la mir şi la rugăciuni. „Am început această zi într-un mod plăcut, la grupul de rugăciune, pentru că e Buna Vestire, vreau să fac o urare ca Dumnezeu să fie cu fiecare dintre noi și să se facă cum o să vrea el”, spunea Dan Șova, la prima solicitare a DNA de ridicare a imunității.

Citește și: FOTO. Dezamagire totala. Cine ar fi de fapt bomba sexy prezentata drept presedintele Croatiei

„Senatorii din Comisia Juridică să jure cu mâna pe Biblie şi pe Constituție că, în prezența mea şi la întrebarea mea, mi-au spus că există indicii noi”, invoca Varujan Vosganian în februarie 2015, potrivit Digi 24.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.