Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum comentează unii politicieni evacuarea Antenelor: 'E ca pe vremea Gestapoului'

Antena 3

Politicienii sar la gâtul ANAF după ce instituţia a dat ordin de evacuare pentru trustul mogulului Dan Voiculescu. PSD-istul Codrin Ştefănescu e extrem de virulent şi a lansat acuzaţii extrem de grave.

"Ăsta e bolşevism. S-a întâmplat ca pe vremea Gestapoului. Se pune pumnul în gura presei. De aia au murit oameni în 1989 ca să se întâmple asta acum? ", a tunat social-democratul.

Vezi şi: Antena 3 și Antena 1 sunt EVACUATE de ANAF! Mihai Gâdea: 'Noi de ce nu putem plăti chirie?'

Analistul Ilie Şerbănescu spune însă altceva. 'Nu Voiculescu a fost ţinta. Antena 3 a fost ţinta. Nu am greşit nicăieri. Ultima parte a vieţii sunt nevoit să o trăiesc în stalinism. Ăsta e stalinism pe faţă', spune analistul.

De asemenea, Draga Olteanu Matei şi-a exprimat regretul pentru evacuarea Antenelor. "Sunt atat de revoltată pentru ce s-a întâmplat. Unde sunt banii ţării? Pe ăia din beciurile DNA i-a executat silit? Este o marşăvie fără seamăn. V-am spus că se apropie noul stalinism. Nişte ticăloşi fără seamăn. Nu mai am putere, dar aştept să ieşim în stradă. Nu lăsaţi să se întâmple o asemenea ticăloşie", spune acriţa.

Vezi şi: ANAF a ajuns la Antena 3: ”Au venit să ne scoată din sediu”

Europarlamentarul Mircea Diaconu consideră că această decizie este un abuz fără precedent. "Mai pumn in gura presei clar si fara echivoc, greu de imaginat. Cu catel, cu purcel pe strada oriunde, trebuie sa va exprimati", a spus Diaconu la Antena 3.

Gheorghe Ialomițianu, fost ministrul al Finanțelor pe vremea lui Traian Băsescu a făcut o serie de dezvăluiri. "Niciun moment nu s-a pus problema să se închidă vreun post TV în regimul Băsescu. Am fost ș eu criticat. Mă pun în situația colegilor de la finanțe. Puteau găsi o soluție. Cei de la Finanțe aveau o decizie judecătorească. S-a tărăganat și s-a greșit. La PDL se spunea doar să nu venim la emisiuni, dar de măsuri impotriva Antenei 3 nu s-a vorbit niciodată", a spus Ialomițianu.

Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanțelor în guvernul Ponta a spus că dacă ar mai fi fost ministru nu s-ar fi întâmplat niciodată așa ceva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.