Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum explică Gabriel Oprea cazul investigat de DNA

oprea

Senatorul Gabriel Oprea a declarat, marţi, că în timpul mandatului său ca vicepremier şi ministru de Interne toate achiziţiile de autovehicule la MAI s-au realizat legal.

'Vă spun câteva cuvinte, o să spun mai multe în plenul Senatului. Am spus colegilor de la Comisia juridică: în timpul mandatului meu ca vicepremier şi ministru de Interne nu s-a cumpărat o maşină, nici 10, s-au cumpărat 5.000 de maşini, toate achiziţionate legal prin direcţiile de specialitate. M-am bătut pentru drepturile şi dotările MAI, pentru drepturile jandarmilor, poliţiştilor, pompierilor şi aşa mai departe', a declarat Gabriel Oprea la ieşirea de la audierea în Comisia juridică a Senatului.

Senatorul UNPR a precizat că în calitate de ministru de Interne avea asigurată protecţie din partea SPP 'o maşină luată în comodat de la altă instituţie, care se mai şi strica din când în când'.

'S-a reînfiinţat în cadrul Direcţiei de Informaţii Protecţie Internă o subunitate, se numeşte Acvila, a plecat de la zero. În acest context şi într-un context (...) cei de acolo spun cu multe vulnerabilităţi, riscuri, la adresa vieţii conducerii Ministerului de Interne, inclusiv a mea personală, s-a achiziţionat în mod legal de către DIPI un autovehicul. Aceasta este toată speţa, mâine o să spun mai multe în plenul Senatului', a declarat senatorul UNPR.

Oprea a negat că ar fi cerut reamenajarea biroului său şi că respectivul spaţiu ar fi fost dotat cu jacuzzi, întrebat de presă în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.