Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum explică Gorghiu sloganul copiat de la PSD/ VIDEO

gorghiu

PSD şi PNL se prezintă în faţa electoratului, înainte de alegeri parlamentare, cu slogane aproape identice. Mai întâi a fost PSD, cu "Îndrăzneşte să crezi în România", după care a venit şi PNL cu acelaşi slogan, la care a adăugat patru cuvinte: "Îndrăzneşte să crezi în România condusă de oameni constiţi". Alina Gorghiu, preşedintele PNL, afirmă că este vorba despre o strategie.

Vezi şi: FOTO - PNL și PSD merg cu ACELAȘI slogan la parlamentare

"Credeam că nu trebuie să explic un slogan. Este voită această preluare, pentru că noi credeam că orice gen de idee care înseamnă încrederea în România se face cu oameni cinstiti, integri. A folosi un slogan patriotic fără oameni integri înseamnă ipocrizie. Noi am înţeles că în România ideea de mers înainte nu poate fi gestionată decât cu oameni cinstiţi. Candidaţii noştri vor reda încrederea în Parlament", a declarat Alina Gorghiu.

Întrebată dacă nu există pericolul unei confuzii în rândul alegătorilor, şefa PNL a răspuns: "Nu este o coincidenţă, este o strategie. Nu am nicio emoţie că ne-ar putea confunda pe noi, cei din PNL, cu cei din PSD."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.