Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum face DNA jocurile în interiorul PSD: Sevil Shhaideh, lovitura care îl CUTREMURĂ pe Dragnea

Inquam Photos / George Călin
Sevil Shhaideh

Procurorii DNA provoacă un adevărat cutremur în interiorul PSD. Faptul că Sevil Shhaideh este supectă și foarte probabil va fi și inculpată în dosar ar putea conduce la o demisie a acesteia din Guvern.

Citește și: Sevil Shhaideh, la ieșirea de la DNA: Am calitatea de suspect

Citește și: Rise Project, o nouă anchetă cu direcție către Liviu Dragnea: Directiva uitată în sertare

Interesant este faptul că mișcarea procurorilor DNA vine cu exact o săptămână înainte de Comitetul Executiv al PSD, care va avea loc la Suceava. Liviu Dragnea dorea să-și prezinte un raport al mandatului său de președinte al PSD în ședința Comitetului Executiv, dar dacă scandalul Sevil Shhaideh va lua amploare, este clar că ordinea de zi a ședinței PSD se va modifica radical.

Sevil Shhaideh este un pion extrem de important în jocul lui Liviu Dragnea. Shhaideh este ”omul cu banii din Guvern”, bani care se direcționează în teritoriu către liderii PSD și nu de puține ori, Liviu Dragnea este cel care are ultimul cuvânt în ceea ce privește finanțarea primită de oamenii din teritoriu.

Pierderea acestui pion extrem de important ar reprezenta o lovitură foarte mare pentru Liviu Dragnea. Pentru liderul PSD va fi greu să găsească un alt om și priceput în administrație și supus total ordinelor venite din Kiseleff.

Întrebat recent despre posbilitatea ca Sevil Shhaideh să lase Guvernul pentru Curtea de Conturi, Dragnea a avut o reacție promtă și decisivă: ”Nu, nu se pune problema. Avem nevoie de doamna Shhaideh în Guvern”, a spus liderul PSD.

Jocurile sunt la început, iar evoluția este una total imprevizibilă. Trebuie să vedem dacă Sevil Shhaideh devine inculpat în acest dosar, iar de aici vor începe jocurile politice cu adevărat importante.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.