Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

”Cum îi manevrează Ponta pe tălîmbii din ACL ca să-l înjure pe Traian Băsescu”

sigla PNL PDL

Una care este manevrată de către Victor Ponta, crede analistul Ion Cristoiu, care îi numește tălâmbi pe cei din ACL pe blogul său.

”Dacă mai avea cineva vreo îndoială că Alianța Creștin Liberală (ce nume tălîmb, parcă ar candida la președinție Patriarhul aliat peste noapte cu moaștele lui Ionel Brătianu!) stă catastrofal la capitolul strategie politică, eliminarea strofei cu Traian din Imnul Național cîntat la Țucătura cu 2.400 de inși și inse întruchipată de concubinarea dintre Convenția PDL și Congresul PNL de sîmbătă, 26 iulie 2014, i-o spulberă definitiv.

De ce au făcut prostia asta Vasile Blaga și Klaus Iohannis? Pentru că au căzut în capcana abil întinsă de Victor Ponta, cel care, luînd în serios încă de anul trecut bătălia pentru cucerirea Cotrocenilor, și- a alcătuit o echipă de campanie profesionistă și urmează o strategie spectaculoasă, bazată și pe sondaje succesive de opinie de uz intern.

Strategii i-au spus lui Victor Ponta că electoratul de Dreapta care va veni sigur la vot e electoratul captiv al lui Traian Băsescu. Asemenea lui Ion Iliescu de acum un deceniu, Traian Băsescu are un electorat fanatic, gata să vină la vot pentru el în orice condiții. Cum poate fi ținut deoparte de Candidatul Dreptei pe trei sferturi unite electoratul lui Traian Băsescu? Manipulîndu-l în așa fel încît să pară un defăimător dinspre Dreapta al lui Traian Băsescu.

Trebuie să te numești Vasile Blaga sau, mai rău, Klaus Iohannis, ca să nu-și dai seama că,  înjurîndu-l pe Traian Băsescu, nu-ți poți atrage electoratul anti-Băsescu hormonal, fie și pentru că Victor Ponta și Dan Voiculescu îl înjură pe Traian Băsescu mult mai convingător.

E mai mult decît semnificativ că și după ce întreaga sindrofie de la Palatul Parlamentului a fost o mizeră lepădare de Traian Băsescu a liderilor PDL, ajunși la guvernare numai și numai datorită lui Traian Băsescu, propaganda PSD a continuat să acuze noua Alianță de pro-Băsescu, de planul de a-l pune pe Traian Băsescu premier după cîștigarea prezidențialelor.

Prostie din partea acestei propagande? Nici vorbă. O manevră abilă pentru a-i face pe tălîmbii din fruntea noii Alianțe să-l înjure și mai tare pe Traian Băsescu de teamă să nu se creadă că sunt oamenii lui Traian Băsescu și, prin asta, să-și depărteze iremediabil electoratul captiv al președintelui.”, scrie Ion Cristoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.