Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum interpretează Alina Gorghiu tăcerea lui Iohannis

alina gorghiu

Când Senatul l-a scăpat de Varujan Vosganian de urmărire penală, preşedintele Iohannis a avut o reacţie rapidă, criticând atitudinea aleşilor. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat în cazul deputatului Laszlo Borbely. Iohannis nu a mai criticat Parlamentul. Tăcerea preşedintelui este interpretată de copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

"Sunt absolut convinsă că preşedintele este mâhnit de orice vot care înseamnă o piedică împotriva justiţiei, indiferent că este vorba de cazul Varujan Vosganian, de cazul deputatului Borbely sau de absolut orice alt caz. Mesajul domniei sale nu a fost unul personal în campanie şi după campanie. A fost un mesaj la nivel de principiu: nu blocaţi justiţie în Parlament", a declarat, sâmbătă, copreşedintele PNL.

Vezi şi: De ce tace președintele?

Mai departe, Gorghiu susţine că nu poate să răspundă în numele Preşedinţiei cu privire la atutudinea diferită a lui Iohannis în cele două cazuri.

Alina Gorghiu a vorbit şi despre cazul fostului consilier prezidenţial George Scutaru. De la plecarea de la Cotroceni, acesta nu a avut nicio apariţie publică şi nici nu şi-a manifestat intenţia de a se reînscrie în PNL. "Ştiu ceea ce ştiţi şi dumneavostră: că demisia domniei sale a survenit din motive personale. Până în acest moment, domnul Scutaru nu a făcut nicio solicitare de a se reînscrie în Partidul Naţional Liberal şi nici nu am mai apucat să iau legătura cu domnia sa", a declarat Alina Gorghiu, la Timişoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.