Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum l-a împăiat Iohannis pe Ponta

Codul Fiscal va trece într-o formă negociată între Președinție și partide. Indiferent de prevederile lui, este Codul tuturor, nu mai este Codul lui Ponta. Mai mult, din partea puterii principalul decident e Liviu Dragnea, nu Ponta. Pentru Iohannis și Dragnea important era ca în urma negocierilor să iasă un Cod diferit de cel inițial, chiar dacă și nesemnificativ. Important era să iasă un Cod comun, al tuturor. Pe tabloul pictat de Ponta și prietenul său Vâlcov (un împătimit pînă la încarcerare al artei) Iohannis și Dragnea au adăugat un zbîc mic, cu pensula și s-au semnat pe el.

E a nuștiucîta oară cînd Ponta iese castrat finuț, cu laserul, din războiul cu Iohannis. Nu punem la socoteală alegerile prezidențiale, că acolo a fost dezmădulare cu barda. De atunci încoace, de opt luni de zile, Iohannis îl împăiază încet încet pe Ponta, cu ajutorul lui Oprea, al lui Dragnea, al lui Isărescu și al PNL-ului. Cu fiecare lună care trece îi mai trage un litru de sînge din vene, îi mai bagă un kil de paie. Și uite așa, pînă cînd din Ponta nu mai rămîn decît ambalajul, un genunchi de titanium și echipa de comunicare de pe Facebook.

Dragnea și Oprea au preluat PSD-ul, majoritatea parlamentară și guvernul, deciziile economice majore nu se iau decît cu acordul lui Iohannis și Isărescu, Iohannis și-a numit oamenii în fruntea serviciilor. echipa Ghiță-Udrea împreună cu alți aliați ai lui Ponta sînt în drum spre pușcărie. Ponta a pierdut totul fără ca Iohannis să facă tămbălău și sînge pe pereți. Spre deosebire de Băsescu, care făcea sînge pe pereți de credeai că și-a ciopîrțit dușmanii cu maceta, deși doar le spărsese nasul, Klaus Iohannis își lasă adversarii fără sînge  și  îi umple cu paie pe nesimțitelea. Mai mult, o face de pe șezlong, din vacanță, între două cocktailuri cu umbreluță.

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.