Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum l-au prins liberalii pe Victor Ponta cu minciuna

victor-ponta

Liberalii spun că l-au prins cu minciuna pe Victor Ponta! Premierul a declarat că PNL nu are niciun proiect depus pentru votul prin corespondență. În numele PNL, Cristian Bodea vine și demonstrează că premierul minte.

”Plin de sine, ca de obicei, Victor Ponta a spus luni, la B1 TV, că PNL nu are niciun proiect depus pentru votul prin corespondență. Ete, nah, grozăvia! MINCIUNĂ SAU PROSTIE! PNL a depus, în 4 mai 2015, un proiect de lege, înregistrat la Senat cu nr. L419/2015. Serios, premierul României nu știe asta? Așa bine documentat este? Așa slabi consilieri și-a ales ”managerul” Guvernului? Sau, de fapt, minte?

Tot acolo și atunci, Victor Ponta a spus că nu înțelege graba liberalilor cu votul prin corespondență, deoarece, vorba dragă lui Dragnea, “decât” 6 parlamentari vor fi, indiferent dacă vor vota 2.000 sau 2 milioane de români în străinătate. Da, nu zice nimeni că nu e așa. Dar, dacă doar 6 parlamentari vor fi la bătaie și votul prin corespondență nu dezavantajează PSD în viitorul Parlament, atunci de ce sunt atât de paralizati de spaima lui? De ce fuge PSD de aceasta lege ca dracul de tămâie? De ce nu spargem această bubă parlamentară, dacă musiu Ponta se declară atât de relaxat de subiect?

Aceste declarații dovedesc, însă, că lui Victor Ponta i s-a urcat puterea la cap rău de tot. Obișnuit cu dictatura guvernamentală, premierul de azi al României nu mai dă doi bani pe oameni, ci îi numără ca șeptelul pe vremea lui Ceaușescu. Dar, am să raspund pe înțelesul lui postacului Ponta: “It`s about peoples, stupid!”. Pentru că la mijloc nu e o matematică inertă de electori, ci dreptul viu la vot al celor 3 milioane de români din afara țării.

Plini de fudulie, ai lui Dragnea se cred acoperiți în fața românilor… L-au pus pe Zgonea să facă mult zgomot pentru nimic și să dea impresia că PSD e preocupat de acest vot, dar totul e doar gargară și teatru ieftin. Valeriul nostru se ceartă cu AEP, se erijează în colegul lui Platon și caută principii, orice ca să prelungească la nesfârșit rezolvarea problemei. În fapt, această mascaradă ascunde doar gunoiul sub preș. Nu știu cum, dar toti actorii ratați par să se fi regăsit în PSD: Ponta – victimagiul, Zgonea – harnicuțul, Dragnea – bunicuțul.

Culmea e că, atunci când PSD vrea, legile trec în pas alergător prin Parlament. Legea pensiilor speciale ale parlamentarilor, de exemplu, care s-a înfăptuit în trei luni. Sau Legea “ciocu mic”, promovată de Dragnea, cea cu ”defăimarea socială”, care a fost “rezolvată” de Senat în două săptămâni. Și, în tot acest timp, proiectul PNL pentru votul prin corespondență putrezește. În Senat. De 6 luni.

Q.E.D.: nu e vorba de principiile platonice ale lui Zgonea, ci de lipsa de voință a duetului Dragnea&Ponta. E clar, PSD fuge de votul prin corespondență ca dracul de tămâie! Dar, oare de ce?!”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.